Житель Липовця за 19 мільйонів хотів викупити гідротехнічну споруду в урочищі «Берест»

Житель Липовця за 19 мільйонів хотів викупити гідротехнічну споруду в урочищі «Берест»
  • Житель Липовця за 19 мільйонів хотів незаконно викупити гідротехнічну споруду площею 800 м² в урочищі «Берест» на річці Скакунка.
  • Вінницький апеляційний суд скасував рішення про передачу гідроспоруди у приватну власність.

 Житель Липовця за 19 мільйонів хотів незаконно викупити гідротехнічну споруду площею 800 м² в урочищі «Берест» на річці Скакунка. Про це повідомляє Пресслужба Вінницької обласної прокуратури.

Суд ухвалив рішення на користь жителя Липовця, але не взяв до уваги, що наданий позивачем договір від 2000 року не засвідчений нотаріально і попередній власник не мав права на відчуження майна. 

Гідротехнічна споруда нерозривно пов’язана з водним об’єктом та земельною ділянкою, на якій розташована, тому не може бути відокремлена. Тож суд фактично позбавив Липовецьку міську громаду права власності на гідротехнічну споруду, а відтак — змоги отримувати додаткові кошти у бюджет від оренди майна. 

Відео дня

Прокуратура подала апеляційну скаргу на рішення суду першої інстанції. І Вінницький апеляційний суд її задовільнив. Відтак, попередили незаконне заволодіння гідроспорудою. 

 

Читайте також:

Шарія і Шевцова викликають до Вінницького суду. Як думаєте: з’являться?

ДБР виявило махінації з висновками військово-лікарської комісії у Хмільнику

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Alina Marchuk

    Якийсь  « верховний зрадник « підкупив його щоб викупити . Не думаю що у простого жителя е такі  мільйони чим би він не займався
  • Оксана Шкуріна

    Нічого собі статки жителів Липовця, може краще перевірити цю особу, звідки в селі таки статки
  • Віра Колісник

    Хто цей бідний чоловік?Озвучте,не стидайтесь.
  • Antonina Besarab

    Хто той бідний житель , героїв треба знати ? Хто життя віддає , а хто пока війна  вирішив урвати собі  гідроспоруду  і коло неї ще щось .

keyboard_arrow_up