Черговий злочин на Янгеля: бандит у ліфті напав з ножем на вінничанку

Черговий злочин на Янгеля: бандит у ліфті напав з ножем на вінничанку
  • Вчора, 9 липня  2019 року, посеред білого дня у Вінниці злочинець зайшов до ліфта багатоповерхівки по вулиці Янгеля разом з жінкою.
  • Бандит, погрожуючи ножем,  відібрав тисячу гривень.
  • Перелякана потерпіла викликала поліцію.

Це сталося близько першої години дня.

— Жінка детально описала нападника. На пошук злочинця орієнтували піші та мобільні екіпажі поліції, були задіяні усі оперативні та розшукові можливості кримінальної поліції, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Вже через чотири години пошуків підозрюваного зловили на вулиці Стрілецькій. Поліція у нього вилучила частину грошей та ніж.

— Затриманому чоловіку 53 роки,  він розповів, що родом з Одеси. У Вінниці не мав постійного місця проживання. За попередньою інформацією,  неодноразово судимий за розбійні напади та грабежі, останній раз звільнився з місць позбавлення волі в цьому році, — розповідають правоохоронці.

Наразі  зі  зловмисником проводяться слідчі дії.

Слідчі за фактом розбійного нападу відкрили кримінальне провадження за ст.187 ч. 3КК України. Такий злочин карається ув’язненням на строк від  семи до дванадцяти  років.

Дивіться фото з місця:

 

Читайте також:

Стрілянина на Янгеля: поранили чоловіка, який їхав у трамваї №4. Перші подробиці

Біля «Хіміку» вінничанин застрелив хлопця та поранив друга. Перші подробиці
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Галина Олійник

    Незакривайте їхню пику, хай люди бачуть.
  • Стас Павловский

    І наша вина , громади є...за таких безхатченків та безпритульних тварин!
      Вийшов він з зони! Хворий та ассісоціальний тип. .ні ,,кола ні двора" ! Жерти щось потрібно, колотись та пити ...
       Щось на зразок резервацій чи ,,хімій" на зразок з совка...потрібно будувати! Це зекономить нам всі кошти, здоров'я та життя!
  • Олена

    Коли вже буде прийнято закон про ростріл злочинців за рецидив?
  • Оля Матушевська

    Навіщо закривати пику?

    Стас Павловский reply Оля Матушевська

    Оля Матушевська ось у тому і річ! Що у нас совкове, хворе суспільство та не розуміємо що  повага та гідність повинна увійти у наш побут та життя! Коли так не відбудеться?! Не станемо ніколи цивілізованою та європейською нацією ! Останемось щось на кшталт російської, кримінальної Орди..з варварів та мракобісів які біда та погибель усьому Світу.  
       А спасе нас Демократія, Гуманізм та Просвіта..

    Оля Матушевська reply Оля Матушевська

    Стас Павловский Та цю істоту і людиною не назвеш.

    Стас Павловский reply Оля Матушевська

    Оля Матушевська не ,,пику" а обличчя...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up