Через відмову від інтиму неадекват жорстоко побив двох незнайомок

Через відмову від інтиму неадекват жорстоко побив двох незнайомок
  • У Вінниці чоловік жорстоко побив двох жінок. Від ударів обидві втрачали свідомість.
  • З нападником потерпілі знайомі не були, він підійшов до них та запропонував зайнятися сексом.
  • Саме відмова спровокувала, і так неадекватного чоловіка, до жорстокості.

Сьогодні, 20 вересня, у міському суді обирали запобіжний захід чоловікові, який побив двох жінок. Під час засідання стали відомі детальні обставини події.

У Вінниці дві жінки пізно ввечері забігли до альтанки на території однієї із лікарень, щоб сховатися від дощу. За ними зайшов незнайомець. Почалася розмова. Про це йшлося на засіданні Вінницького міського суду Вінницької області.

— В подальшому, чоловік почав голосно висловлюватися брутальними словами та проявляти інтерес інтимного характеру до однієї із жінок, але після категоричної відмови останньої у чоловіка виник злочинний умисел на вчинення хуліганських дій відносно останньої, — розповідають у суді. — Підозрюваний підійшов до жінки, яка йому відмовила та наніс удар кулаком правої руки їй в обличчя, від чого остання впала на землю. Коли жінка підвелась та сіла на підлогу альтанки, чоловік продовжив наносити численні удари по голові та тулубі обома руками, що супроводжувалось лайкою. В цей час, потерпіла почала просити подругу, яка знаходилась поряд, допомогти їй звільнитись. Жінка підібрала із землі скляну пляшку та почала замахуватися на підозрюваного. Однак, чоловік вихопив пляшку із рук останньої та умисно наніс нею один удар в голову жінки, від чого вона втратила свідомість та впала на підлогу. Після чого, підозрюваний продовжив наносити обома руками численні удари по голові та тулубу першій потерпілій, яка почала кликати на допомогу раптових перехожих, які знаходились неподалік та припинили хуліганські дії чоловіка.

Відео дня

Розглянувши справу, суддя обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді домашнього арешту в період з 21.00 по 07.00 строком на 60 днів.

Наразі тривають слідчі дії.

 

Читайте також:

В Україні 2265 нових COVID-заражень. Яка ситуація на Вінниччині

Сьогодні вітаємо Євгена та Андрія. Історія та прикмети 20 вересня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (22)
  • Евген Чумак

    -!!!
    И Судьи продажные -...
  • Сергей Запиченко

    Это всё, конечно, чрезвычайно ужасно. Но здесь кое-чего журналюги могли не договорить. Например, возможно, эти пострадавшие барышни сами спровоцировали как-то этого преступника. Щас бывают такие девушки, которые сначала манят голодных на интим мужиков, намекают им, что они получат то, что они хотят, а потом резко отказывают. То есть, действуют по принципу: "Возбудим и не дадим". Они от этого испытывают огромнейший психологический кайф. И, если в данном случае была именно такая ситуация, то девушек этих даже не жаль, потому что с их стороны это тоже своего рода преступление ибо такое поведение крайне негативно влияет на мужскую психику.
    А то, что преступнику этому дали очень халявное наказание, так к этому давно уже пора привыкнуть, поскольку судьи и правоохранительные органы тоже хотят себе и своим семьям высококачественной жизни и используют абсолютно любую для этого возможность. Они действуют согласно одному из главных постулатов либерало-капиталистического режима (каждый сам по себе, каждый сам за себя; личное намного главнее общественного). То есть, если этот преступник был из какой-то очень богатой семьи - судья, естественно, этим воспользовалась, благодаря чему сделала очень большое благо себе и своей семье.

    Komse komsa reply Сергей Запиченко

    Обіжений на дівчат. Певно не дають...
  • Олександр Зазанський

    - виродок🤬🤬🤬
  • Александр Мушин

    Суд продажный,и получают по 300 тысяч,такое у нас правосудие, а неадеквата отпустили за деньги.Тут один выход,но народ у нас не дружный, а интересно если бы на родственницу судьи напал, получил бы по полной программе. Делайте выводы ???

keyboard_arrow_up