Бруском по голові. У Жмеринському районі син до смерті забив матір

Бруском по голові. У Жмеринському районі син до смерті забив матір
  • Жительку Барської громади забили до смерті у власній хаті. Правоохоронці знайшли вбивцю. Ним виявився син загиблої.

До поліції звернувся мешканець села Журавлівка та повідомив про те, що у власному будинку померла його 58-річна мати. Для з’ясування причин смерті тіло жінки направили на судово-медичну експертизу. За попередніми висновками експерта, смерть потерпілої настала внаслідок численних травм голови. Про це інформує Поліція Вінницької області.

Поліцейські опитали сусідів та знайомих родини. З'ясувалося, що вбита неодноразово скаржилася на сина, який її ображає та б'є.

Відео дня

— На підставі зібраних речових доказів на місці злочину, проведення слідчих та розшукових дій поліцейські встановили особу, причетну до вчинення особливо тяжкого злочину Ним виявився 35-річний син потерпілої, місцевий мешканець. Його поліцейські затримали за місцем проживання у стані алкогольного сп’яніння, — зазначають у поліції. — Працівники поліції встановили, що між нетверезим зловмисником та його матір’ю виник конфлікт, в ході якого він кулаками та дерев’яним бруском завдав кілька ударів в область голови потерпілій. Від отриманих тілесних ушкоджень жінка померла.

За даним фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження. Затриманий перебуває в ізоляторі, йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Поліцейські, нагадаємо, переглянули відео з камер спостереження та ідентифікували людей, причетних до феєрверка ввечері 17 жовтня у парку «Хімік». Ними виявились вінничани віком 25 та 35 років.

 

Читайте також:

За кордон не попала. Прикордонний пес «Яга» знайшов у 20-річної українки наркотики

В жителя Гайсинщини вилучили 11 кілограм особливо небезпечного наркотику

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up