Боротьба з нелегальними АЗС: у Вінниці обшукали три заправки

Боротьба з нелегальними АЗС: у Вінниці обшукали три заправки
  • На Вінниччині силовики знову розповіли про закриття незаконних АЗС.

У понеділок, 20 січня, працівники прокуратури області, спільно з органами Державної фіскальної служби та Служби безпеки України у Вінницькій області, в рамках кримінального провадження провели обшуки на деяких заправках. В результаті виявили порушення чинного законодавства.

— У Вінниці виявили ще три автозаправних станції, які  здійснювали свою діяльність з порушенням правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою. Вилучили три автозаправних колонки, 4 ємності, 5701 л дизельного палива та 1605 л скрапленого газу, — повідомляють у пресслужбі прокуратури Вінницької області.

Відео дня

У прокуратурі обіцяють працювати у даному напрямку до повного припинення роботи незаконних АЗС і просять вінничан також долучатися до боротьби з нелегальними автозаправними станціями.

Мешканці області, у разі наявності інформації або виявлення фактів неправомірної діяльності автозаправочних станцій, можуть звертатися до відповідних структурних підрозділів прокуратури, фіскальної служби та служби безпеки.

Куди повідомляти:

  • Приймуть усні повідомлення в прокуратурі області за телефоном (0432) 67-22-06 (в робочий час) та (0432) 67-15-67 (у неробочий час).
  • Письмову інформацію можна надсилати на електронну пошту гарячої лінії [email protected].

Крім того, нагадаємо, мешканці Вінниччини можуть напряму повідомити про різні факти та злочини на гарячу лінію голови ОДА Владислава Скальського.
 

Читайте також

На Вінниччині "накрили" 17 нелегальних АЗС. Людей просять повідомляти про інші

За добу у Вінниці знесли три нелегальні АЗС. Скільки по області?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Василь Слижук

    Беня гребе під себе...Буде бунт. З ПП. уже і так видоїли останні соки..ПОЗОР.
  • Анонім

    "У Вінниці виявили ще три автозаправних станції, які  здійснювали свою діяльність з порушенням правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою"
    Посилання на джерело: https://vn.20minut.ua/Kryminal/borotba-z-nelegalnimi-azs-u-vinnitsi-obshukali-tri-zapravki-11018587.htm
    Шановна Ольга, згідно зазначених  у Вашому матеріалі порушень виноситься припис на їх усунення, та призупиняється їх робота. ( можу надати Вам як палять у невстановлених для паління місцях на заправках ОККО).
    Вилучення, та демонтаж...... Назву мяко...., "безпредел" або бажання "підлизати" пану Гончаруку та Рябошапці.
    Боротьба з нелегалами?  Я б назвав це бажанням монополізувати ринок пального, загнати малі АЗС під управління великих операторів.
    Для обєктивного висвітлювання, запитайте думку адвокатів, надайте правову оцінку діям прокурорів. Ми читали від Вас матеріали про успішну діяльність дій СБУ у боротьбі с IT бізнесом, боротьбу з фінансуванням ДНР. І що ?* Було рішення суду?  Такі дії нагадують силовий переділ ринку пального руками жадібних силовиків.

  • Антикиллер

    Правильно! Что бы все заправлялись только на Укрнафте у Бени!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up