Боєприпас, як сувенір. У Вінниці поліція затримала перехожого з гранатою

Боєприпас, як сувенір. У Вінниці поліція затримала перехожого з гранатою

По вулицях Вінниці молодий чоловік ходи з гранатою у кишені. Чоловіка затримали, але він каже, що боєприпас то сувенір.

Стався інцидент 13 березня. На вулиці І.Бевза поліцейські під час несення служби зупинили перехожого, у якого під час поверхневого огляду вилучили гранату «Ф-1» та запал до неї.

— Як пояснив 22-річний затриманий, житель Ямпільського району, гранату він привіз з зони проведення операції об’єднаних сил та зберігав в якості сувеніру, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Нині з'ясовується навіщо чоловік зберігав боєприпас та де саме його взяв.

Відео дня

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Санкції  частини 1 статті 263 КК України передбачають до 7 років позбавлення волі.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Алекс

    Если подробнее, то парень недавно вернулся из зоны проведения АТО - это правда. Но вот насчет "Хранил в качестве сувенира" - полная ложь. Парня я этого знаю лично, действительно задержание имело место быть, но увы никак не со злых умыслов или тому подобного. В деле очень много противоречий о задержании. Полиция нарушила целый ряд инструкций при задержании, свидетелем чего лично стал я. Понятное дело что носить такие безделушки нельзя, но и нарушать права человека, хоть и нарушителя - ни в коем случае нельзя, раз мы живем в правовом государстве. Хотелось бы чтоб на все нарушения правоохранительных органов кто то обратил внимание!!!
  • Алекс

    Народ! Увы я русскоязычно выражусь. Данная ситуация как по мне классически показывает нам ситуацию того, что АТО пора бы уже давно завершить и разойтись мирно по домам! Хватит уже этого. Наплыв оружия и наркотиков с начала проведения АТО увеличился и знаю я это не по наслышке!
    П.С. Парень задержанный с гранатой сидит рядом)))
  • З.А.Глядач

    Лєхова,прибери РГДшку зверху.
  • З.А.Глядач

    "...у якого під час поверхневого огляду вилучили гранату «Ф-1» та запал до неї"

    От прямо так взяли і вирішили "поверхнево оглянути" першого-ліпшого перехожого?

    Порошок reply З.А.Глядач

    Це мусорня виконує план, самі купили, самі знайшли...все заради показників. А потім розказують, що когось наче затримали. Фейк, в мене однокласник мусор розповідав, що приходить зверху вказівка, що ви повинні в цьому місяці знайти гранату для виконання плану. То приходилось купляти гранату, підкидати і шити кримінал.

    З.А.Глядач reply Порошок

    Якщо "знайшли" саме цю гранату,що на фото,то нехай вони її собі до дупи запхають(можна з запалом),може порозумнішають трохи. Але спочатку почистять її від іржі. Чи вони цим натякають.що в ЗСУ зброя та боєприпаси зберігаються неналежним чином та в непристосованих для цього умовах? А це вже дискредитація Збройних Сил України та самої держави на міжнародній арені! І за це потрібно садити до буцегарні! :)

    1 reply Порошок

    теж таке чув, тільки про підкидання підозрілого згортку із наркотичною речовиною. Це часто буває. Шукають просто жертву на обшарпаній машині, і підкидають їй в процессі спілкування чи через відчинене вікно. Один раз хотіли мене свідком, бо при "поверхневому огляді автомобіля Таврія на сидінні виявили згорток із речовиною", я послав нахєр і пішов, але вони не здались і почали пинати мою машину ногами щоб я вийшов. Із-за дибільної ублюдської повинні страждати люди.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up