Амфетамін та «альфа PVP». У Вінниці поліція затримала продавця психотропів

Амфетамін та «альфа PVP». У Вінниці поліція затримала продавця психотропів
  • Оперативники Управління боротьби з наркозлочинністю спільно із слідчими Відділу поліції №2 Вінницького районного управління поліції  задокументували злочинну діяльність мешканця Донецької області.
  • В квартирі, яку він орендував у Вінниці поліцейські вилучили майже пів кілограма заборонених в обігу речовин.

За словами керівника Відділу поліції № 2 Вінницького районного управління поліції Андрія Бойцуна, 20-річного чоловіка працівники поліції затримали на вулиці Київській. Під час огляду у нього виявили  поліетиленовий пакет з амфетаміном.

 

— За місцем проживання хлопець зберігав ще чотири пакети з психотропними речовинами амфетаміном та «Альфа PVP», з метою збуту. У нього вилучили також електронні ваги та фасувальні пакети, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області. — Психотропні речовини він отримував через пошту. Вдома фасував їх та пересилав клієнтам до різних регіонів України. Постачальників та споживачів він  підшукував через Телеграм-канал.

Відео дня

Вилучене направили на експертизу.

Злочинець затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за першою частиною статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає покарання до 8 років ув’язнення.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу.

 

Читайте також:

Рік після смертельної пожежі на Бевза та інше важливе за 8 червня у Вінниці

«Горить, палає техніка ворожа». 59-а бригада імені Якова Гандзюка знищила БМП

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up