Різдвяна історія з Тіною Кароль: «У наш час люди втратили віру у дива»

Різдвяна історія з Тіною Кароль: «У наш час люди втратили віру у дива»
  • Під час новорічно-різдвяних свят у Вінницю приїде одна з найпопулярніших співачок України — Тіна Кароль
  • Виконавиця представить сольну програму «Різдвяна історія» за мотивами однойменного музичного фільму

 

На концерті, який відбудеться 12 січня, Тіна Кароль виконає найвідоміші українські колядки у новій музичній обробці. Співачка заспіває пісні, які прославляють Різдво та оспівують перемогу добра і світла над темрявою. Кароль постане в образі берегині українських традицій, щоб показати, що Музика може зцілювати людську душу, немов це не просто пісня, а справжня молитва.

«У наш час люди втратили віру у дива, — каже Тіна Кароль. — Ми перестали ділитися своїм добром та любов'ю. Але диво реальне, традиції живі, і не тільки у вечір перед Різдвом. Вони супроводжують нас усе життя, потрібно лише відкрити свої очі і серце, дозволити добру увійти в свою душу. Я мрію, щоб цей концерт допоміг людям пронести вогонь добра у душі не тільки на Різдвяні свята, а й через усе своє життя, адже це залежить тільки від нас самих. Доки живі традиції — жива країна».
 

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">


Співачка не раз говорила, що Музика покликана надихати людей, і саме у цьому виконавиця бачить свою співочу місію. «Різдвяна історія» — це не просто концерт, це сімейне свято, де глядачі разом зі співачкою можуть зануритися у казку Різдва.

Концерт складатиметься з двох відділень, у першому — вінничани зможуть насолодитися давно забутими українськими колядками у сучасній обробці, які розчулюють справжністю та красою. Співачка постане перед своїми шанувальниками у несподіванному для неї фентезі-образі Коляди. У другому відділенні концерту — глядачі зможуть підспівувати своїм найулюбленішим хітам із творчості співачки.

«Це найкращий Новорічний подарунок, який я могла вигадати для своїх шанувальників», — сказала Тіна Кароль.
 


Де: Будинок офіцерів
Коли: 12 січня, 19:00
Вартість: 550-990 грн
 

Фото: офіційна група ВКонтакті

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera 13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня 09:00 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up