На святі української пісні «Коли ти поруч» влаштували «парад співочих дуетів»

На святі української пісні «Коли ти поруч»  влаштували «парад співочих дуетів»
  • На святі української пісні «Коли ти поруч» глядачі побачили цікавий «парад співочих дуетів».
  • Вокалісти з колективу художньої самодіяльності підприємства незрячих    переважно співали парами.
  • А солістки студії «Вікторія» — у супроводі бек-вокалу.

Концерт пройшов 14 вересня на території вінницького креативного простору «Щедрик». Переважно до програми дорослих артисті, яку склала художній керівник підприємства незрячих Наталя Слюсарчук, входили ліричні, сучасні естрадні і українські народні пісні. Авторську пісню «Останнє кохання» презентував незрячий вимушений переселенець із Маріуполя Богдан Коваль. Він виконав її у дуеті разом з Іриною Костюник. Душевна композиція «Мої батьки» у виконанні Валерія Гаврилюка і Наталі Слюсарчук викликала бурхливі оплески у залі. Сподобався і оригінальний дует досвідченого вокаліста і звукооператора колективу Олександра Волощука та молодої співачки Ольги Гурської.  

        

Разом із незрячими і слабозорими артистами на сцені виступали 11 дівчат зі студії естрадного вокалу «Вікторія» під керівництвом Діани Пташинської. Вони надихали своєю красою і оптимізмом. Приміром, у пісні «Ангели добра» йшлося, що «щасливий день настане». Зрозуміло, це дуже актуально у часи війни. Загалом юні співачки виконали п’ять композицій, переважно патріотичних. Зокрема, про рідне місто, край, Батьківщину.    

Відео дня

— Ми вже не вперше виступаємо на одній сцені разом із незрячими артистами. Залюбки беремо участь в спільних проєктах, —  сказала 14-річна солістка колективу «Вікторія» Анна Баюрко

— Мої вихованці відчувають глибоку емпатію до незрячих співаків. Буває, ведуть їх за руку, підтримують мікрофон тощо. Таким чином ми вчимо дітей взаємодопомозі, командному духу, — прокоментувала художній керівник  студії естрадного вокалу «Вікторія» Діана Пташинська. — Концерт мав назву «Ти — поруч». Наші юні співачки завжди намагаються бути там, де вони потрібні.  

Читайте також:

На Вінниччині відзначили 90-річчя утворення Українського товариства сліпих

На базі підприємства УТОС планують відновити навчання слабозорих вінничан

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Новини Вінниці на 20хвилин

    Завжди свіжа та перевірена інформація на нашому Телеграм-каналі 👉 https://t.me/+i-ok5yoWHO0xNTQ6

keyboard_arrow_up