Мебо Нутсубідзе з “Голосу країни” привітав вінничан з Пасхою

Мебо Нутсубідзе з “Голосу країни” привітав вінничан з Пасхою

30 квітня у рамках Всеукраїнського туру до міста завітав екс-учасник популярного телешоу “Голос країни” Мебо Нутсубідзе, більш відомий у Європі під псевдонімами Mebo Reanard та BearFox. Один із кращих учнів Святослава Вакарчука передав привіт з найромантичнішої столиці світу і поділився із слухачами хорошим настроєм та якісним атмосферним інді.

30 квітня у рамках Всеукраїнського туру до міста завітав екс-учасник популярного телешоу “Голос країни” Мебо Нутсубідзе, більш відомий у Європі під псевдонімами Mebo Reanard та BearFox. Один із кращих учнів Святослава Вакарчука поділився з слухачами якісним атмосферним інді, хорошим настроєм та секретами життя в найромантичнішій столиці світу.

До Вінниці Мебо навідався зовсім не випадково. Грузин із шикарним голосом давно почав підкорювати українську сцену, засвітившись у 2015 році на телеканалі “1+1” у музичному проекті “Голос країни” та потрапивши у команду зіркового тренера Святослава Вакарчука. Після участі у шоу співак переїхав до Парижу та почав брати участь у кращих фестивалях Англії та Німеччини. А вже у 2016 розпочав тур містами України.

Перед тим, як приїхати до нашого міста, артист встиг виступити у Сумах та Харкові. Завітав виконавець не сам, а разом із своїм барабанщиком Арчібальдом, який вміє грати одразу не декількох видах барабанів, у тому числі й етнічних. Музиканти підготували акустичну презентацію дебютного міні-альбому під назвою “Circles”у стилі інді.Як виявилось,  прихильників творчості талановитого грузина у Вінниці багато. Незважаючи на активну підготовку до пасхальних свят та робочу суботу, до пабу завітало близько 100 поціновувачів атмосферних концертів.

Відео дня

Виступ тривав близько 2 годин.  Взявши до рук акустичну гітару, Мебо з перших  акордів занурив зал у неповторну, дещо ностальгійну атмосферу. Всі композиції були повільними та мелодійними. Найбільше до смаку публіці припали "Circles" та "Airplanes". "Ця пісня про те, як я не люблю, коли літаки підіймаються в небо з кимось важливим і зникають. - поділився із слухачами співак. - Адже тоді вже нічого не зміниш".Також слухачі вкотре переконалися, що грузини – один із найспівочіших народів світу. Ближче до завершення концерту барабанщик Арчібальд полишив барабанну установку та близько 2 хвилин виконував композицію на литаврах (вид ударних).“Мені дуже хотілося б якнайшвидше вивчити українську мову. – поділився Нутсубідзе із жителями міста. – Розумію, але розмовляти поки що важко. У вас дуже гарна мова”. До слова, знає Мебо декілька мов: грузинську, російську, англійську та французьку.

Після тривалих овацій вінничани вирішили не відпускати музикантів так швидко без традиційної пісні “на біс”. Мебо вирішив зімпровізувати та попрохав публіку час від часу підспівувати слова “close the ocean”. Глядачі так швидко опанували мотив, що зрештою вийшла досить красива і мелодійна композиція у виконанні артиста та вінницьких меломанів, якій позаздрили б найвідоміші виконавці світу.

“У вас дуже гарне місто. – поділився враженнями Мебо. – Тільки побачивши Вінницю на фото, одразу зрозуміли, що хочемо побувати тут. Хороша атмосфера, приємні люди, гарні вулиці…”. “А ще приїдуть? – запитує Валерій, фотограф. – Обов’язково хай повертаються. Крута музика у хлопців. Сподіваюсь, завітають до нас ще не один раз”.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up