Лідер «O.TORVALD» Женя Галич у Вінниці обіцяв подарувати фанатці труси

Лідер «O.TORVALD» Женя Галич у Вінниці обіцяв подарувати фанатці труси

Десятирічні школярки з плакатами, бородаті пристаркуваті рокери, молоді хіпстери у картатих сорочках – всі вони зібралась четвертого березня у стінах Вінницької обласної філармонії. Об’єднав таку різнобарвну публіку акустичний концерт лідера гурту «O.TORVALD» - Жені Галича.

«O.TORVALD» вже давно отримав статус однієї з найдрайвовіших команд країни. Шалений слем, розбиті гітари, стрибки фронтмена у натовп є неодмінними атрибутами виступів гурту. Отож, не дивно, що концерт Жені Галича у незвичному амплуа акустичного виконавця викликав неабияку цікавість серед вінницьких меломанів. А перемога «O.TORVALD» у Національному відборі на Євробачення ще більше підігріла ажіотаж. Організатори виступу обіцяли багато улюблених пісень та відкритого живого спілкування. І не збрехали.

Затишна, але водночас весела, атмосфера запанувала у залі відразу, як тільки на сцену вийшов Женя Галич з гітарою та барабанщик Олександр Солоха, який акомпанував йому в цей вечір. Співак буквально з перших акордів розкачав зал: усі присутні відразу почали плескати в такт пісні «П’ятниця». Гітара, електрона ударна установка та неймовірна харизма – цього досить Жені Галичу для справжнього шоу, яке виходило далеко за рамки звичайного концерту. Тут в ідеальній пропорції поєднувалось все: музика, жарти, інтерактив з фанатами й навіть проповіді. Спочатку артист ділиться кумедною історією, від якої зал вибухнув сміхом, про те, як він добирався до Вінниці і його зупинила поліція. А вже за кілька хвилин розповідає, як важливо помічати молодих українських виконавців і цінувати свій час. Завершує промову він, вигуком «Алілуя!», а потім грає філософський рок-бойовик «Крик», щоб остаточно донести свої думки до слухачів.

У перервах між піснями не забував Галич і про безпосереднє спілкування з фанатами. Усі охочі могли ставити свої запитання артисту, а той щиро та з гумором відповідав навіть на найбезглуздіші з них. Наприклад, один хлопець поцікавився, чому група «O.TORVALD» називається саме так. У відповідь Женя Галич подарував фанату диск, на якому написав посилання на статтю про гурт у «Вікіпедії», щоб той міг сам прочитати про назву. А от автору найцікавішого запитання співак обіцяв подарувати свої труси, чим дуже розвеселив хлопців і підвищив активність дівчат. У підсумку цей сувенір отримала фанатка, яка попросила віддати його просто так, нічого не питаючи. Публіка теж не хотіла залишити улюбленого музиканта з пустими руками. Одна з шанувальниць подарувала артисту його портрет.

Відео дня

Окрім цього співак прямо на сцені фотографувався з фанатами, роздавав автографи, дарував постери та виконував деякі свої пісні на замовлення. Щодо останнього вінницькі меломани виявились особливо вибагливими, вони просили зіграти старі пісні, слова яких музиканту було важко згадати. Проте, безперечно, найжвавіше реагувала аудиторія на популярні, перевірені часом, хіти. Одним з таких стала ніжно-романтична композиція «Без тебе». Сотні голосів співали разом з Женею Галичем: «Відпусти. Я для тебе, так треба. Далі йти, вже без тебе» Вже через кілька ліричних пісень виконавець дійсно «відпустив» вінничан і зник за кулісами. Проте зал вимагав яскравої кульмінації та викликав артиста на біс. Наостанок він зіграв ще кілька драйвових треків, під час виконання яких навіть найкволіші слухачі не могли всидіти на своїх місцях і починали танцювати. Поставив жирний знак оклику у виступі музикант піснею «#нашілюдивсюди», дякуючи вінничанам за такий теплий прийом.

Після концерту фанати, які не змогли взяти автограф в улюбленого виконавця, ще довго чекали на нього біля сцени. Не дивлячись навіть на те, що робітник філармонії вимкнув світло і кричав, що йому час додому, Женя Галич таки вийшов до публіки та роздав автографи усім охочим. Адже «#йоголюди всюди» і музикант не міг залишити їх незадоволеними.

Фото:Віктор Волос, Анна Терещук
Автор: Іван КИСЛОЩУК, 
(096)4792467

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Нестор Подгурский

    "бородаті пристаркуваті рокери, молоді хіпстери у картатих сорочках"

    Чот проржал
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up