“Led Wind” продемонструють глядачам своє“Бажання”

“Led Wind” продемонструють глядачам своє“Бажання”

Вінницький гурт не припиняє дивувати публіку. За час свого існування команда встигла засвітитися у ротаціях  “Radio Rocks”, численних телепередачах та фестивалях. Виступ у планетарії гідно оцінили мер та перший космонавт Леонід Каденюк. Після виступів в акустиці та інді-стилі  “Led Wind”  знову повернулись до альтернативного звучання. 

Вже цієї суботи колектив відіграє сольний концерт та презентує свіжу відео-роботу на композицію “Бажання”, яка викликала навколо себе неабиякі суперечки. Ексклюзивними подробицями про майбутню подію з журналістом “20 хвилин” ділилися фронтмен гурту Андрій Поліщук та співавтор сценарію і режисер – постановник Юлія Зелена. 

Як зауважує  Андрій, кліп відноситься до трилогії послідовних відео-робіт та є другою з них. До співпраці залучили творчий проект “Pig Destruction Unit” талановитого вінницького режисера Віталія Левицького, який співпрацює з багатьма музичними командами, такими як “Martovi Orchestra”, “Space of Variations” та багатьма іншими. У процесі зйомок було створено творчу команду “Led Wind Art”, у яку увійшли фронтмен бенду, режисер - постановник Юля Зелена та Валентин Рачинський – фотограф, який колекціонує унікальні фотоапарати.“Працювати із Віталієм Левицьким цікаво та приємно,- розповідає Поль, - Він пройшов шлях атмосферного музиканта, і ми з ним чудово порозумілися. У Віталія своє, незвичайне бачення образів, і він  легко  відтворює усі креативні задуми.

Ідея кліпу нестандартна і одночасно зрозуміла кожному із нас. От уявіть: дівчина прокидається поруч з коханим, збирається на роботу, п’є каву. І раптом цей запах переносить її думками в іншу реальність, де вона  з іншим хлопцем, де переживає досі абсолютно інші почуття. І вона згадує все, що відбувалось”. “Коли дізналась про задум – він захопив мене одразу. – додає Юлія. – Адже це ситуація, знайома багатьом. У нашому відео є все: кохання, біль, зрада, нові емоції. Ми хотіли донести публіці, що кожна емоція – позитивна чи негативна – важлива. Адже це життя, адреналін. Повноту надає нам весь спектр емоцій.  Реакція деякі глядачів на кінцівку кліпу може бути настільки непередбачуваною, наскільки бувають різними наші реакції на життєві перипетії ”.

Відео дня

Непросто довелось і головній героїні відео-роботи, Ользі Джозі. Але дівчина  впоралась із завданням режисера – в одній із сцен вона заплакала по-справжньому, це були голі емоції. Раніше я думав, що для сліз акторам підносять цибулю до очей. А тут все натурально. Правда, після цього я вкотре засумнівався у щирості жіночих сліз”.

Відбувались зйомки, в основному, у приміщеннях  вінницьких закладів. Кадри зі справжнього концерту “Led Wind” також були включені у кліп.Основну, так би мовити, родзинку, команда припасла наостанок. По сюжету, головний герой та його кохана сваряться через зраду, але потім миряться знову. Проте вже у наступному кадрі ми бачимо його у машині, поряд з іншою дівчиною, якій він, судячи з усього, збирається зробити пропозицію.  “Кожен зрозуміє такий хід по-своєму. – продовжує інтригувати Юлія Зелена. – У цій історії можна поставити одну крапку, а можна і три. В цьому нам допомогла талановита та яскрава актриса Катерина Гладка. Майбутнє героїв залишилось невизначеним для глядача, але кожний вбачає свій варіант, в результаті маємо щось на кшталт інтерактивного відео”. Після ексклюзивної презентації ролик потрапить у ротацію місцевих та деяких українських музичних каналів.

Також у “Бажанні” є відсилка на наступну роботу команди на один із англомовних треків. Якщо вірити гурту, це буде досить насичена креативна робота у літньому дусі. А вже цієї суботи хлопці чекатимуть вінницьких меломанів у “Beef Eater” о 21.00. Не пропустіть яскравого завершення весни!

Фото: Валентин Рачинський

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Дарья

    Чудовий гурт, бажаю їм досягнути найвищих висот, натхнення у їхній роботі, та по більше глядачів.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up