Фонтан «Roshen» відкриють 22 квітня. Хто з зірок виступатиме - невідомо

Фонтан «Roshen» відкриють 22 квітня. Хто з зірок виступатиме - невідомо

Сьомий сезон роботи світломузичного фонтану заплановано на 22 квітня. Хто з зірок приїде на відкриття – поки не кажуть. А хто виступав всі роки до цього?

  • На сайті корпорації «Roshen» з’явився анонс відкриття фонтану. Так і цього разу фонтан відкриють наприкінці квітня.

Хто відкривав і закривав фонтан у 2011-2016 роках?

2011 рік

  • Перший концерт і відкриття фонтану відбулось четвертого вересня. Тоді подивитись на грандіозне шоу прийшло майже 70 тисяч вінничани і туристів. А глядачів розважали своїми виступами інструментальний ансамбль Симфоманія, гурт «Мандри», народна артистка України Оксана Білозір та гурт "ТІК". 

2012 рік

  • Відкриття фонтану відбулось також  22 квітня. Фонтан оновили  трьома лазерами. Тоді вінничани побачили французьке шоу "Mobilissimo" і виступ ілюзіоністів. 
  • Закриття фонтану відбулось 26 жовтня. На сцені виступили Олег Скрипка, гурт «ВВ» та скрипаль-віртуоз — Василь Попадюк.

2013 рік

  • Відкриття відбулось 27 квітня. Тоді вінничани вперше побачили грандіозне мультимедійне шоу «Лебедине Озеро. Фантазія».  Тоді для вінничан співали «Бумбокс» і рок-гурт «Плач Єремії» на чолі із яскравим вокалістом Тарасом Чубайєм.
  • Закриття відбулось 19 квітня. Тоді для вінничан співала нині переможниця Євробачення-2016 Джамала.

2014 рік

  • Відкриття фонтану відбулось 25 квітня. Для вінничан виступали гурти  "ТІК" та "Друга ріка". Також вперше показали програму "Хвилі рідної душі" з патріотичним нахилом.
  • Закриття відбулось 24 жовтня. Преед вінничанами виступав гурт "Тартак" та відомий кобзар, бандурист та лірник, керівник ансамблю "Хорея Козацька" Тарас Компаніченко.

2015 рік

  • Відкрили фонтан 25 квітня. Перед вінничанами виступала білоруська група «BRUTTO» (екс-Ляпіс Трубецькой).
  • А закриття фонтану того року відбулось 15 жовтня. Вистпули «Воплі Відоплясова» начолі з легендарним Олегом Скрипкою і «Лама».

2016 рік

  • Відкриття фонтану відбулось 23 квітня. На відкритті виступили: українська співачка Тоня Матвієнко, гурт “PUR:PUR”, гурт “ALLOISE”, та гурт “Brunettes Shoot Blondes”. 
  • Закриття фонтану відбулось 15 жовтня. Для вінничан співали Олександр Пономарьов, Брати Гадюкіни і гурт «ТНМК».

Пропонуємо також переглянути усю минулорічну програму фонтану "Рошен" в одному відео: 

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Також нагадаємо технічні параметри фонтану:

Довжина - 97 м. Ширина - 10 м. Висота центрального струменя - 63 м. Розліт води по фронту - 140 м. Розмір водного проекційного екрану - 16 × 45 м. Потужність водних насосів - 780 кВт. Кількість підводних ліхтарів - 560 шт. Звукова потужність аудіосистеми - 3840 Вт.

Плавуча платформа - загальні габаритні розміри:

Довжина - 93,8 м. Ширина - 7,5 м. Осадка - 1,36 м. Водотоннажність - близько 170 т.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Иванов Иван

    ну хоть цым вспомят день народження Ленина
  • Yakovenko Alexandr

    Цікаво, які пробки будуть, міст центральний перекрити в цьому році не вийде)

    Vladimir Molotov reply Yakovenko Alexandr

    хороший вопрос
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:18 Від десяти мільйонів гривень. Як виглядають найдорожчі квартири, виставлені на продаж у Вінниці photo_camera 17:58 «Цинізм та нелюдяність» — читач про МСЕК. Новий огляд декларацій голів міжрайонних медкомісій 17:21 Вночі хлопець намагався відібрати у вінничанина телефон photo_camera 16:23 Черги в інформаційному центрі: пільговики масово поновлюють картки вінничанина Від читача 14:32 ЗАКОН СУВОРИЙ, ПРОТЕ СПРАВЕДЛИВИЙ: НА КОГО РОЗРАХОВАНА ДІЯ СТАТТІ 40 ККУ 16:08 «Беріть рукавчики, мішки для сміття та гарний настрій». Запрошують на прибирання берегів Південного Бугу 15:37 Незрячий вінницький художник створює картини зі скульптурного пластиліну 15:07 Завтра вінничани «живим коридором» зустрічатимуть наймолодшого азовця Назарія «Грінку» Гринцевича 14:19 «Укренерго» попереджає про можливі відключення світла по всій Україні у вечірній час 14:15 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:43 Заступника мера Гнівані Віктора Гавришка відправили під варту. Застава – 2,4 млн гривень 12:47 Майже 1,5 мільйона гривень витратять на підготовку фонтанів у Вінниці 12:22 Надзвичайники Вінниччини показали кадри гасіння пожежі після влучання в об'єкт інфраструктури photo_camera 11:23 У Вінницькій «Пироговці» провели унікальну кардіохірургічну операцію photo_camera 11:00 Вінничани роблять РЕБи для захисту від ворожих дронів. Підтримайте гривнею (прес-служба МБФ "Без кордонів") 10:22 Де у Вінниці 8 травня не буде світла, холодної та гарячої води. Адреси 09:53 У Вінниці оновили розклад руху автобусів маршруту №16 09:17 Нічна атака на Вінниччину: ворог влучив в об'єкт інфраструктури 09:04 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні в Україні День пам'яті та примирення. Історія, заборони та прикмети 8 травня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up