Найкращі кінопрем'єри грудня: що подивитись?

Найкращі кінопрем'єри грудня: що подивитись?
  • Питання «Що подивитися?» виникає у нас дуже часто, коли ми вирішуємо переглянути якийсь фільм. 
  • Тому ми вирішили зробити добірку проектів, які можна буде подивитися у вінницьких кінотеатрах.

Вонка

Заснований на незрівняному персонажі з книги «Чарлі і шоколадна фабрика», фільм розповідає дивовижну історію про те, як найбільший у світі винахідник, фокусник і шоколатьє став тим Віллі Вонкою, якого ми знаємо сьогодні. Ця яскрава і винахідлива кіновистава познайомить глядачів з молодим Віллі Вонкою, повним ідей і рішуче налаштованим змінювати світ шматочок за шматочком. Він доводить, що найкращі речі в житті починаються з мрії. Якщо вам пощастило зустріти Віллі Вонку, будьте певні, все можливо.

Прем'єра 14 грудня 2023

Відео дня
v class="video-block">

Фелікс

Історично-документальний фільм «Фелікс» розповідає про героя України, який був аеророзвідником і отримав орден «за мужність III ступеня» посмертно. Про солдата, який захищав Україну та її цілісність з 2015-го року.

За 2 роки в цивільному житті, Фелікс Куртаніч став одним з найвідоміших пілотів дрону. Його кадри облетіли Україну та світ. Всі бачили «продам гараж на соломі» в небі, але мало хто знав, що це була його ідея та реалізація.

24 лютого, Фелікс Куртаніч захищав Київську область, а після поразки російських загарбників був направлений на схід України, на передову фронту. Раптова загадкова смерть, нерозділене кохання, пошук причини загибелі бійця і віра рідних та друзів у те, що Фелікс ЖИВИЙ - колізія, що пронизує дійову лінію фільму.

Сюжет включає історії й інших бійців України, які розповіли їх нам перед поверненням на фронт у гарячі точки України.

Переглянути стрічку вінничани зможуть у кінотеатрі «Родина» з 30 листопада по 5 грудня.

Феррарі

Літо 1957 року. Колишній автогонщик Енцо Феррарі переживає кризу. Банкрутство переслідує компанію, яку вони з дружиною Лаурою започаткували десять років тому. Їхній шлюб отримує одне випробування за іншим: спочатку – втрату єдиного сина і законного спадкоємця, після – визнання та прийняття сина, народженого Енцо поза шлюбом. Щоб врятувати сімейний бізнес, Феррарі вирішує ризикнути та поставити усе на Мілле Мілья – культову гонку довжиною 1000 миль Італією.

Прем'єра 21 грудня 2023

Аквамен і Загублене королівство

«Аквамен і Загублене королівство» - фантастичний, супергеройський фільм режисера Джеймса Вана. Це п'ятнадцятий та останній фільм у Розширеному всесвіті DC та продовження фільму 2018 року «Аквамен».

Чорна Манта не зміг перемогти Аквамена з першого разу, але не полишив бажання помститися за смерть батька. Проте цього разу він ще небезпечніший і прагне знищити свого ворога раз і назавжди. Чорна Манта використовує міць міфічного Чорного Тризуба, який пробуджує давню зловісну силу. Щоб зупинити його, Аквамен звернеться до свого ув'язненого брата Орма, колишнього короля Атлантиди, щоб укласти неочікуваний союз. Вони повинні відкинути розбіжності, щоб захистити королівство і врятувати сім'ю Аквамена та світ від знищення.

Прем'єра 20 грудня 2023

Пограбування по-українськи

Дитячий тренер із плавання Алекс (Остап Халавко) по вуха закохується у недосяжну красуню (Даша Астаф'єва). Для того, щоб вразити кохану і різко змінити своє життя, Алекс вирішує… пограбувати банк! Та, звичайно, пограбування йде не за планом і обертається непередбачуваними пригодами не тільки для головного героя, а й для всіх, хто опинився поруч.

Прем'єра 7 грудня 2023


Читайте також:

Добірка для батьків: десять мультфільмів, які варто переглянути з дитиною

Затишне кіно: ідеальні фільми на вечір з осіннім настроєм

Коментарі

keyboard_arrow_up