У колі сім'ї: добірка фільмів, які можна подивитися на вихідних з дітьми

У колі сім'ї: добірка фільмів, які можна подивитися на вихідних з дітьми
  • Сьогодні перед багатьма батьками постає питання про те, які сучасні фільми можна подивитися з дітьми?
  • Адже улюблені старі картини вже багато раз переглянуті, а дитині хочеться побачити щось новеньке. 

Підбірка дитячих проектів, в якій знайдеться місце і для анімації, і для захоплюючих казок — ось, що допоможе добре провести вечір вихідного дня разом. Всі представлені нижче фільми доступні в підписці Netflix, тому їх легко можна буде знайти і включити на телевізорі.

«Підключені» (2021)

Приємний сучасний мультфільм про одну сімейку, яка вирушила в подорож по всій країні на автомобілі і раптово зіткнулася в цей момент з повстанням машин. Створенням займалася студія Sony Pictures Animation, випустивши ще один відомий мультиплікаційний проект — «Людина-павук: Через всесвіти» в 2018 році.

Відео дня

«Мітчелли проти машин» — весела пригодницька історія, з смішними персонажами, душевними розмовами і захоплюючими подіями, залишає після себе приємний післясмак.

«Різдвяні хроніки» (2018)

Курт Рассел в різдвяній казці про двох діточок, які вирішують зняти на камеру поява Санта-Клауса в своєму будинку. В результаті їх витівка обертається дивовижною пригодою, в якому з'являться і ельфи, і повітряні олені, і знамениті сани.

«Дора і загублене місто» (2019)

Дівчинка Дора, все дитинство провела в небезпечних джунглях, але виживати в школі для неї виявилося складніше. Раптова пропажа її батьків змушує Дору зібрати зі своїх друзів експедицію і відправитися в далеку подорож. Приємний сучасний дитячий пригодницький фільм, трохи віддає духом старих стрічок про Індіану Джонса.

Головні герої — підлітки, тому дивитися цю картину разом з дітьми буде особливо цікаво.

«Губка Боб. Втеча» (2020)

Відомий кожній дитині Губка Боб в новому анімаційному фільмі відправляється разом зі своїм вірним другом Патріком на пошуки зниклого Гері. Губка Боб — це найвідоміша на весь світ франшиза, в яку вже давно входить не тільки мультсеріал, а й кілька повнометражних фільмів. І «Губка Боб в бігах» — ще один проект в цьому всесвіті про улюбленого всіма героя, барвистий підводний світ і справжню дружбу.

Відмінний варіант для вечірнього перегляду, під час якого дитина — порадіє, а дорослі — поностальгують.

«Легенди нічної варти» (2010)

Популярний голлівудський режисер Зак Снайдер зняв анімаційну історію про чарівне королівство розумних сов, в якому розгорається конфлікт. Відмінний візуальний стиль, епічна історія з елементами фентезі, милі сови і запаморочливі польоти — цього цілком достатньо, щоб дитина просто не міг отрорваться від екрану.

 

Читайте також:

Дні європейської спадщини у Вінниці. Програма заходів на 15-25 вересня

Власники житла, які прихистили переселенців, отримають компенсацію. Гроші виділили

Коментарі

keyboard_arrow_up