Ганна Герман побувала у Калинівці зі спектаклем

Ганна Герман побувала у Калинівці зі спектаклем
У Калинівці, 6 квітня, відбувся творчий вечір, присвячений святкуванню днів Тараса Шевченка. Головним гостем маленького містечка стала радник Президента України Ганна Герман, яка розповідала не тільки про опозицію, а і про сніжки і місцеві ринки.

Поки в концертному залі калинівського технікуму проходила вистава, яку ставив молодіжний івано-франківський "Поетичний театр", в кабінеті директора Ганна Герман давала прес-конференцію. Володимира Продивуса, який фінансує ці вистави, на прес-конференції не було - був зайнятий. 

- Я дуже полюбляю такі маленькі містечка, як Калинівка. Сьогодні ми приїхали до цього містечка показати виставу, яка була поставлена по мотивам мого власного роману «Піраміди невидимі», який був написаний ще у 1998 році, - каже Ганна Герман. – Сьогодні ми привезли 350 екземплярів моєї книги, які  будемо роздавати безкоштовно, за написання якої, до речі, я отримала  47 тисяч гривень. У виставі показано початок 90-х років. В ній йде мова про заробітчан, про те, як їм було тяжко працювати, а також залишати вдома малих дітей. Після Калинівки я буду ще їздити по різним містам, наступне – Львів.

Відео дня
> Також Ганна Герман розповідала про політику і про випадок зі сніжками біля Верховної Ради.

- Знаєте, ці сніжки, які кидали хулігани – це не простий сніг. Я знаю цю технологію. Ці сніжки роблять з парафіну. До речі, коли ними кидаються, то це дуже боляче, це ж не яйця.

Розповідала політик і про те, як любить базари, і про розмови з місцевими жителями.

- Я також полюбляю місцеві базари, люблю ходити і купувати на них продукти, і з задоволенням сходила би і на калинівський  ринок, щоб поспілкуватися з місцевими жителями. Але я не часто ходжу на ринки, бо як тільки продавці мене бачать, то піднімають одразу ціни, принаймні, так каже мій чоловік.

Також Ганна Герман розповіла про те, що з виставою вона поїде і за кордон.

- Цю виставу ми поїдемо разом з театром показувати до Португалії і Іспанії – ця подорож є в наших планах. Але, я хотіла б показати цю виставу у Канаді, де багато наших заробітчан. Ми ще будемо вирішувати це питання.

Після прес-конференції Ганна Герман пішла у концертний зал, щоб подивитись на виставу. Місцеві жителі, яких зібрався цілий зал, після закінчення аплодували стоячи.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    Больших злодеев как Шевченко, и Бандера для Украины нет. Посмотрите.., - из-за них 20 лет противостояния на Украине. Разве при Советском Союзе такое было? Люди жили себе тихо, мирно, ходили друг к другу в гости. Все имели работу. Получали бесплатно квартиры. Никто не бегал по майданам со своими флагами. Никто никого не унижал и не обзывал. Пока вы не поменяете капитализм на социальное государство, - ещё долго будете бегать по майданам и ненавидеть друг друга...
  • Anonymous

    Добра це справа - і для людей, і для культури. У нас так мало і радості у житті, і чогось нового та гарного. Дякую Ганні Герман за те, яку повагу проявляє до людей!
  • Anonymous

    "гамерыканьськый"
  • Anonymous

    и флаг ей в руки
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 На Вінниччині відбудеться ретро-тур найдовшою вузькоколійкою в Європі photo_camera 20:19 У Вінницькій області з початку року народилося 2151 немовля 19:21 Нічні заморозки та погіршення погодних умов прогнозують на Вінниччині play_circle_filled 19:03 Робили все без дозволів: через будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс play_circle_filled photo_camera Від читача 17:14 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 18:43 На Калинівщині відкрили меморіальну дошку в пам'ять про полеглого Віталія Кулака photo_camera 18:09 Затримали «бізнесмена», у якого «квиток» до Молдови коштував $9000 17:24 У Хмільницьку громаду «на щиті» повертається Олександр Бойко, який вважався безвісти зниклим 16:38 У Вінниці затримали жителя Чернігова, який пограбував аптеку та втік 15:45 Куди вступити після 9 класу: огляд навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 15:16 Відібрали п’ять найбагатших депутатів Вінницької міськради. Рейтинг від «20хвилин» 14:55 Хабарники вимагали у фермера 42 тисячі доларів за оренду та приватизацію землі play_circle_filled photo_camera 14:22 Хірурги-ортопеди «Пироговки» успішно вилікували вроджену ваду ноги в дитини photo_camera 14:00 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:21 Вінницька громада передала військовим три пікапи, 60 FPV-дронів і шість Mavic 3T photo_camera 12:31 Спершу передали на фронт 11 дронів, а потім — 184 паски. У «Карамельної банди» зі Жмеринки новий збір 12:19 Неповнолітній пасажир мотоцикла потрапив до лікарні після зіткнення з п'яним водієм автівки 11:24 СБУ затримала чоловіків, які готували масовані авіаудари по Вінниччині напередодні Великодня photo_camera 11:15 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:17 Тисячі людей прийшли до кафедрального собору Вінниці, аби посвятити великодні кошики photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up