Як стати веб-дизайнером: погляд зсередини (Новини компаній)

В минулих статтях ми розповіли про те, хто такий веб-дизайнер та розвіяли найпоширеніші міфи про роботу веб-дизайнера. Сьогодні в ІТ-Академії навчається група креативних, творчих та суперсучасних студентів, які досягли неабияких результатів у сфері дизайну та створення інтерфейсів.

За три місяці навчання студенти приступили до написання своїх перших проектів. Група вивчає художнє мистецтво, створення шрифтів, логотипів, роботу з векторною та  растровою графікою, програмне забезпечення (Adobe Photoshop CC, Illustrator CC, Coral Draw), основи верстки сайту (HTML, CSS), тенденції веб-дизайну, взаємодію з користувачем. Також вивчають англійську мову для веб-дизайнерів, тому що це основна мова спілкування в IT-сфері.
 
Студентка Вінницької ІТ Академії, Ярослава Єрмакова поділилась своїми враженнями та порадами:
"Що можу сказати про цих 4 місяці навчання? Вони були незабутніми, дуже веселими і в міру тяжкими, але дійсно не звертаєш увагу на всі проблемні ситуації,коли тебе оточують такі різні, і водночас , близькі люди. Колектив у нас БОМБА — що викладачі, що студенти. Ми стали однією сім’єю, яку я напевно ніколи не забуду... Що стосується навчання і мого проекту, можу сказати одне, мені просто в КАЙФ проектувати сайти, створювати крутий UI, продумувати та відтворювати різні елементи сайту, це дуже кропітка робота, але вона дійсно припала до душі! Всім охочим, які ще думають, чи потрібно їм вступати до IT-Академії раджу не витрачати час і вже нести документи, тому що саме тут ви зрозумієте, що означає мати роботу, яка приносить задоволення!”
 
Як бачимо, в роботі веб-дизайнера дуже важливо отримувати задоволення та працювати в правильному колективі! ІТ-Академія створила всі умови для того, щоб студенти дійсно розуміли, за чим прийшли, та отримували очікуваний результат! 
 
Ще одна енергійна та харизматична студентка Юлія Уманець залишила відгук про навчання:
“Итак, с чего начать? Данное интервью попросили написать для статьи, для вас, ребята, которые еще думают рискнуть лишить себя сна, покоя и личного времени… Я скажу ДА. Во-первых, коллектив: вы находитесь среди людей с амбициями, которые верят в себя, удачу, в возможность изменить свою жизнь и это вдохновляет. 
Во-вторых, преподаватели: строгие, критичные, требовательные, а взамен вкладывают в нас больше чем должны, поддерживают, наставляют и опекают. Этой горячей смеси я не видела в ВУЗЕ. В-третьих, знания: у вас нет выбора — или вы учитесь, или для чего вы вообще сюда пришли? Хотите хорошую работу, хорошо поработайте над собой. 
Сейчас я учусь уже четвертый месяц, мы привыкли мало спать, много смеяться, много работать, читать, смотреть, а еще думать. Я не знаю что будет дальше, но то, что происходит с нами, студентами группы Green, навсегда останется в нашей жизни. Отдельное спасибо ддВВ, студенты поймут, и вы тоже, если рискнете быть среди нас. Удачи вам и нам также, впереди курсовая и дипломная)”
 
Дійсно, Юлія має рацію, потрібно над собою плідно працювати та приділяти весь вільний час навчанню, адже кожен, хто закінчив ІТ-Академію , отримав роботу в ІТ-сфері саме завдяки праці над собою! 
 
Ще одна студентка, Людмила Грушко, розповіла свої враження про вивчення веб-дизайну з нуля:
“Привіт)
1. Вивчила з нуля фотошоп , та ще декілька програм , які необхідні для дизайнера.
2. Продовжую плідно працювати над цим.
3. Першим проектом був прототип інтернет-магазину краваток-метеликів, а потім сайт — міні-соцмережа “Подарунки для друзів”.
Проекти вдалі та цікаві, дуже задоволена тим, що нас навчають процесу роботи веб-дизайнера так, як це є в реальності”.
 
 
 
 
 
 
 
 
Також цікавий відгук залишив дуже творчий та талановитий студент академії Віталій Козачок:
“Я почав вивчати Веб-Дизайн сидячи вдома, у вільний час, переглядаючи безліч відео-уроків, книг, і я можу з впевненістю сказати що це не ефективно! За місяць навчання в академії, я дізнався більше ніж за рік самостійного навчання. Отримані знання дали мені впевненість, і уже через два місяці від старту курсу - перші результати. Зараз я проходжу стажування в одній з відомих IT-компаній Вінниці, і в той же час не покидаю навчання, тому, що попереду ще багато цікавого) ITA FOREVER!!!)))”
 
Можливо саме ти мрієш стати веб-дизайнером? В цій статті наші студенти детально розказали про навчання та своє життя під час нього, про свої потреби та досягнуті результати.  Вінницька ІТ-Академія запрошує на навчання всіх бажаючих, гарантуючи якісну освіту та подальше працевлаштування. Так, всі випускники ІТА працевлаштовуються за спеціальністю. Хочеш отримати роботу своєї мрії? Навчайся з ІТА!
 
Вінницька ІТ-Академія www.ita.in.ua 
тел. +38(067)43-11-921

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up