Вінницькі студенти перемогли на столичному хакатоні «UniversITy 2015»

Вінницькі студенти перемогли на столичному хакатоні «UniversITy 2015»
Майбутні програмісти зі всієї України з’їхались 21-22 листопада в Київ. Там проходила ІТ-конференція UniversITy, орієнтована на популяризацію української ІТ-сфери. Команда RANDOM із ВНТУ приїхала з перемогою.

Дванадцять студентів з факультету інформаційних технологій і комп’ютерної інженерії ВНТУ представляли команду з Вінниці. Це - Микита Матвієнко, Андрій Перегуда,  Олександр Дикий, Андрій Андреєв, Андрій Гончарук, Олександр Гончарук, Антон Чередніков, Владислав Осипенко, Юрій Погорелюк,  Володимир Отришко, Максим Кушнір та Іван Борисенко, - пише сайт “Імпульс” вінницького національного технічного університету.

Організатори конференції розказували учасникам про нові можливості для працевлаштування та навчання. Майбутні програмісти змагалися в парних та командних конкурсах. Також їм презентували  останні новинки зі світу ІТ-технологій.

- Організувала конференцію «UniversITy» міжнародна молодіжна некомерційна неполітична незалежна організація AIESEC, якою керують зараз студенти та недавні випускники, - розказує один із учасників Андрій Перегуда.

Відео дня

За словами Андрія, організатори віднайшли потрібний бізнес-центр, де мала проходити серія доповідей і хакатон.

- Ми прибули в конференц-зал чи не найпершими.  Спершу ми прослухали кілька доповідей на загальні теми по пошукам роботи, саморозвитку та основам IT- технологій. Потім  співробітниця компанії Grammarly Мар'яна Романишин розказала про комп'ютерну лінгвістику. Пізніше нам продемонстрували 3D принтери і розповіли про «3D друк як професію», - ділиться враженнями студент.

Всі учасники хакатону представили свої проекти і журі повинні були вибрати найцікавішу і закінчену роботу.

Члени журі оголосили: «Переможцем хакатону «UniversITy 2015» стала команда Random із ВНТУ!».

- На мить забарившись, члени нашої  команди почали під оплески виходити до журі. Ми були раді виграти хакатон у Києві і ще раз продемонструвати, що програмісти факультету інформаційних технологій і комп’ютерної інженерії ВНТУ є найкращими!, - зазначає Андрій.

Наші студенти виграли головний приз на хакатоні, здобувши 1 місце,  та пам’ятні подарунки у змаганнях з програмування та конкурсах. Крім того, вони  отримали багато цікавої інформації та  познайомилися з новинками та перспективами розвитку ІТ-технологій.

Довідка: Хакатон - конкурс для програмістів, де організатори визначають тільки напрямок, а учасники повинні в стислі терміни розробити ідею, бізнес-план і надати прототип свого програмного рішення суддям

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Дарья

    Вітаю з перемогою, так тримати.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничанам нагадують про безкоштовну вакцинацію домашніх улюбленців: графік щеплень на травень 20:55 «Моє життя нічого не варте порівняно з нацією». Історія полеглого Героя Назарія «Грінки» Гринцевича photo_camera 20:17 У Вінниці водій маршрутки збив велосипедиста 19:23 У Тульчинському районі двоє раніше судимих чоловіків вкрали скутер photo_camera Від читача 14:32 ЗАКОН СУВОРИЙ, ПРОТЕ СПРАВЕДЛИВИЙ: НА КОГО РОЗРАХОВАНА ДІЯ СТАТТІ 40 ККУ 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:22 У Вінниці на електронні аукціони виставляють чотири земельні ділянки. Де і коли вони відбудуться? 18:18 Від десяти мільйонів гривень. Як виглядають найдорожчі квартири, виставлені на продаж у Вінниці photo_camera 17:58 «Цинізм та нелюдяність» — читач про МСЕК. Новий огляд декларацій голів міжрайонних медкомісій 17:30 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 17:21 Вночі хлопець намагався відібрати у вінничанина телефон photo_camera 16:23 Черги в інформаційному центрі: пільговики масово поновлюють картки вінничанина 16:08 «Беріть рукавчики, мішки для сміття та гарний настрій». Запрошують на прибирання берегів Південного Бугу 15:37 Незрячий вінницький художник створює картини зі скульптурного пластиліну 15:07 Несіть тільки живі квіти: завтра «живим коридором» зустрічатимуть загиблого «Грінку» 14:19 «Укренерго» попереджає про можливі відключення світла по всій Україні у вечірній час 14:15 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:43 Заступника мера Гнівані Віктора Гавришка відправили під варту. Застава – 2,4 млн гривень 12:47 Майже 1,5 мільйона гривень витратять на підготовку фонтанів у Вінниці 12:22 Надзвичайники Вінниччини показали кадри гасіння пожежі після влучання в об'єкт інфраструктури photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up