Вчителів і викладачів навчатимуть управлінню дронами - безкоштовно! (Новини компаній)

Вчителів і викладачів навчатимуть управлінню дронами - безкоштовно! (Новини компаній)

Сфера управління дронами продовжує активно розвиватися і відкриває нові можливості для зайнятості та професійної реалізації. Високотехнологічні галузі надають найбільше можливостей для працевлаштування та кар'єрного зростання в Україні. Розвиток даного напрямку має нас привести до конструювання, програмування із використання ШІ в дронах - створення власної української індустрії проєктування і розробки БПЛА.

Влітку 2023 року Вінницька ІТ-Академія створила КАФЕДРУ ДРОНІВ - проєкт, який спрямований на те, щоб навчити українців - управляти, складати а надалі - програмувати та конструювати дрони різних видів.

І вже з грудня цього року стартує пілотний проєкт підготовки вчителів, викладачів навчальних закладів Вінницької області.

“В рамках проєкту безкоштовно навчатимемо по одному представнику від закладу освіти будь-якого рівня і форми власності. З метою створення в майбутньому такого ж навчального центру на базі кожного закладу освіти. І з перспективою поширення даного досвіду на всі області України” - повідомив Роман Мельник, директор Вінницької ІТ-Академії.

Базовий Курс управління БПЛА становить 32 години та включає - теоретичні основи конструювання, програмування, аеродинаміки та навички складання, ремонту і управління сучасними БПЛА. Курс триває - 1 місяць, 4 заняття на тиждень. Кожне заняття складається із двох частин - теоретичної і практичної. Після здачі екзамену з пілотування на симуляторах студенти переходять до навчального етапу управління в реальних умовах.

Теоретична частина курсу також розроблена і доступна для проходження дистанційно - https://intita.com/courses/170

*Впродовж навчання кожен студент власноруч збере один дрон, який передаємо нашим українським захисникам!

*Підготовку військових КАФЕДРА ДРОНІВ проводить - БЕЗКОШТОВНО.

Зареєструватись на навчання можна на сайті КАФЕДРИ ДРОНІВ - https://drone.intita.com/

КАФЕДРА ДРОНІВ постійно складає і передає дрони для бойових підрозділів українських захисників! На сайті є можливість кожному долучитись до підтримки українських захисників. Усі залучені кошти від Ваших донатів ідуть виключно на закупівлю необхідних матеріалів для складання дронів і їх передачі українським захисникам!

Навіть найменша підтримка робить нас сильнішими і наближає до перемоги!

*ВАЖЛИВО - не користуватись російськими освітніми сервісами - список доповнюється постійно

І не забуваємо направляти усі свої сили і вільний час на допомогу українським захисникам

Ми у соцмережах:        YouTube         Facebook          Instagram
                                      Telegram-канал              Slack-спільнота

keyboard_arrow_up