Уже не Facebook: Марк Цукерберг повідомив, що змінює назву компанії

Уже не Facebook: Марк Цукерберг  повідомив, що змінює назву компанії
  • Компанія Facebook змінює назву на Meta. Про це йдеться у презентації Марка Цукерберга під назхвою «Connect 2021: Наше бачення метасвіту».

За словами Цукерберга, компанія об'єднує усі додатки та технології під одним новим брендом.

Meta буде і надалі працювати над соцмережею Facebook, а також сервісами Instagram і WhatsApp, паралельно з цим розробляючи «метавсесвіт».

За словами Цукерберга, компанія хоче асоціюватися з «метавсесвітом», а не лише із Facebook.

Відео дня

За задумом, соцмережа перетвориться на онлайн-світ, де за допомогою засобів доповненої та віртуальної реальності люди між собою взаємодіятимуть на відстані з ефектом максимальної присутності. Пише Громадське.

«У майбутньому ми не будемо просто зідзвонюватися — ваша голограма, приміром, зможе сісти на мій диван, або ж я як голограма сяду на ваш. І буде таке враження, наче ми в одному місці — хоча ми й будемо в різних штатах чи на відстані сотень, тисяч миль», — розповів Цукерберг.

Соцмережа в останні роки активно вкладається в технології доповненої та віртуальної реальності. У 2019 році вона придбала розробника VR-окулярів Oculus за два мільярди доларів.

Нагадаємо, що нещодавно були збої в роботі Фейсбуку та Інстаграму. Ми вирішили зробити тест про наслідки, що до них призвели ці несправності, а також про цікаві факти, пов’язані з ФБ та інстою. 

 

Читайте також:        

У цей день вітайте Олексіїв. Історія, традиція та забобони 29 жовтня

Антирекорд по СOVID: в Україні +26 870 випадків за добу. Скільки на Вінниччині?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • vik n

    буде COVIDBOORG19 ,видно агент  цру  цукер плохо  пропагандував  про вакцинацию.

keyboard_arrow_up