Літня ІТ-Школа від Вінницької ІТ-Академії - твій крок в ІТ! (Новини компаній)

Літня ІТ-Школа від Вінницької ІТ-Академії - твій крок в ІТ! (Новини компаній)

Більше року триває кривава агресія росії проти України. Всі пережили багато випробувань та хвилювань, але ми рухаємось далі. Літо 2023 наповнене сміливістю, рішучістю та впевненістю у Перемозі.

Ми віримо, що наші розумні діти змінюватимуть світ, відбудовуючи успішну і незалежну Україну.

Саме тому ми оголошуємо набір в Літню ІТ-Школу Вінницької ІТ-Академії! Літо 2023 - це час для змін, навчання та нових перспектив. Дайте своїм дітям можливість стати майбутніми лідерами галузі ІТ. Приєднуйтесь до Літньої ІТ-школи і допоможіть їм розкрити свій потенціал та здійснити великі досягнення!
На дітей віком від 9 до 17 років чекають:

Але літо є літо. Тому наша Літня ІТ-школа - це поєднання навчання, розваг, спорту та нових дружніх стосунків. Кожен день буде наповнений незабутніми враженнями та цікавими відкриттями.

Вінницька ІТ-Академія створює дружнє середовище, що сприяє творчому процесу, розвитку лідерських навичок, критичного мислення та знайомству з новими талановитими друзями-однодумцями.

Наші учні не лише навчаються, а й активно проводять час. Вони беруть участь у різноманітних цікавих конкурсах, командних іграх, квестах та змаганнях. Спортивні тренування з професійним тренером допоможуть покращити здоров'я та зміцнити м'язи.

Протягом липня у нашій ІТ-школі ваші діти зроблять свій перший власний сайт, знайдуть нових друзів-однодумців, познайомляться з провідними ІТ-компаніями та отримають безліч позитивних емоцій. Також вони зможуть насолодитися розвагами та зарядитися позитивом на цілий рік.

Літня ІТ-школа проходить 3 або 4 тижні, 5 днів на тиждень, з 3 липня 2023 року. Заняття проводяться в комфортних аудиторіях, які обладнані за сучасними стандартами також передбачаються щоденні активності на природі. Всі активності проводяться з дотримання правил безпеки воєнного часу.

Не пропустіть шанс надати своїм дітям незабутню літню пригоду, де вони зможуть розвинути свої технічні здібності, зустрінуть нових друзів, познайомляться зі світом ІТ, щоб у близькому майбутньому стати успішними, як випускники Вінницької ІТ-Академії.

Приєднуйтесь до нас і станьте частиною розумної молоді, яка будує майбутнє України!

Реєструйтесь вже на нашому сайті: https://hack.intita.com/#itcamp

Швидка консультація за номером тел: +38-063-189-22-56

Формуємо надійний айтішний тил для українських захисників!

*ВАЖЛИВО - не користуватись російськими освітніми сервісами - список доповнюється постійно.

І не забуваємо направляти усі свої сили і вільний час на допомогу українським захисникам!

Ми у соцмережах:      YouTube         Facebook         Instagram  
                                       Telegram-канал            Slack-спільнота

keyboard_arrow_up