Get Strong - реальна підтримка малого бізнесу! (Новини компаній)

Get Strong - реальна підтримка малого бізнесу! (Новини компаній)

Сучасний український малий бізнес переживає непрості часи і потребує більше компетенцій і можливостей у розширенні своєї діяльності - збільшення цільової аудиторії, автоматизації роботи, користування сучасними інструментами продажів та ведення бізнесу онлайн.

Як допомогти малому бізнесу вийти на якісно новий рівень організації своєї діяльності? Шляхом використання сучасних методів, підходів і інструментів для зростання? 
Наша відповідь сучасним викликам - програма Get Strong!

Маючи досвід реалізації пілотного проєкту, розуміємо, що більшість малого бізнесу потребує комплексної підтримки в умовах війни. Тому програма підтримки реалізується в два основних етапи: 

  • Перший - створення сайтів для учасників і навчання цифрових інструментів для автоматизації бізнес-процесів для стрімкого і ефективного виходу в Інтернет. 
  • Другий - комплексне навчання і супровід від аналізу, бізнес-планування та маркетингу і продажів в Інтернеті, легалізації своєї діяльності, ведення бухгалтерського обліку, навиків роботи в умовах нестабільності та обмежених ресурсів, використання сучасних і нестандартних підходів в організації підприємницької діяльності та консолідації зусиль.

Після чого плануємо розробити безкоштовний онлайн-курс - “Використання цифрових інструментів і їх інтеграція для ефективної організації роботи малого бізнесу та розширення ринків” з відео, текстовим контентом, тестами та видачею сертифікатів.

Проведення навчань для представників малого бізнесу з організації і переформатування своєї діяльності за допомогою цифрових інструментів, допоможе максимально автоматизувати роботу і звільнитись від рутинних процесів, що дозволить ефективно розвиватись в умовах обмежених ресурсів.

Вивчення бізнес-планування та сучасних маркетингових підходів та імплементація їх в своїй подальшій діяльності дозволять учасникам розробляти стратегії успішного розвитку. Готувати проєкти на отримання грантів на підтримку МСП від міжнародних фондів та держави (єРобота тощо), розширювати ринки. Супровід в реєстрації суб’єктів підприємницької діяльності дозволить легалізувати їхні послуги (репетитор, курси, тренери, студії, гуртки тощо) і вести свою діяльність в правовому полі, сплачуючи податки в Україні.

До виконання проєктів долучаються команди студентів Вінницької ІТ-Академії, що дозволяє їм отримати практичний досвід розробки, дизайну, взаємодії із реальним замовником, який так необхідний для отримання своєї першої роботи в ІТ-індустрії.

Ви репетитор, тренер, коуч, керівник курсів, гуртків, навчальних центрів, навчальних закладів або Ваш бізнес прагне невпинного розвитку і навчання, скористайтесь можливістю прийняти участь в програмі – БЕЗКОШТОВНО!

Щоб прийняти участі в програмі підтримки, приєднуйтесь до -  групи українських освітніх провайдерів та заповніть просту Анкету на сайті.

*В першу чергу допомога надається релокованим бізнесам та ВПО, які бажають започаткувати власну справу.

Проєкт реалізовується Молодіжним центром працевлаштування, Вінницькою ІТ-Академією, українською онлайн-платформою INTITA та медіа-корпорацією РІА.

Раніше ми запустили програму працевлаштування в ІТ-індустрії біженців, ВПО та учасників бойових дій - Доброго вечора - ми з України!

Крім того усім, хто бажає потрапити в ІТ, може отримати доступ до підготовчого онлайн-курсу IT Start - безкоштовно!

Запрошуємо до співпраці організації підтримки малого та середнього бізнесу, громадські організації, ІТ-компанії та айтівців з досвідом, представників місцевих органів самоврядування - усіх, хто бажає долучитись до створення надійного тилу для українських захисників.

*ВАЖЛИВО - не користуватись російськими освітніми сервісами - список доповнюється постійно

І не забуваємо направляти усі свої сили і вільний час на допомогу українським захисникам

Ми у соцмережах:  YouTube    Facebook    Instagram  
                    Telegram-канал       Slack-спільнота

keyboard_arrow_up