Бакалаврська програма підготовки айтішників рівня - Middle від Вінницької ІТ-Академії (Новини компаній)

Бакалаврська програма підготовки айтішників рівня - Middle від Вінницької ІТ-Академії (Новини компаній)

В сучасному світі

ІТ-індустрія швидко змінюється та розвивається. Нові технології, підходи та рішення роблять її надзвичайно динамічною. Однак, постає питання - чому індустрія надає більшу перевагу middle-спеціалістам, а junior-ам все важче знайти роботу

Відповідь проста - вимоги до junior які були ще декілька років назад вже не закривають потреби сучасної ІТ-індустрії. Розвиток технологій створює потребу у більш глибоких та широких знаннях, а також умінні розв'язувати складні технічні проблеми. 

ІТ-індустрія швидко розвивається і на ринку все більше спеціалістів рівня middle, серед яких компанії можуть обирати найкращих. Зважаючи на це, компанії частіше шукають спеціалістів рівня middle, а початківцям необхідно ще інтенсивніше і наполегливіше покращувати свої практичні навички.

Але тоді з’являється наступне питання - чому компанії не готують своїх middle-спеціалістів з джунів? Причина - в часі та фінансах - нічого особистого... Підготовка мідла з джуна вимагає інвестицій у час, гроші та ресурси. Компанії можуть вважати, що ефективніше та економічніше залучити вже готового middle-спеціаліста з потрібним досвідом та знаннями, ніж інвестувати у тривалий процес навчання та підготовки. Але частіше це зумовлено швидкістю та терміновістю. Компанії часто знаходяться під тиском з боку замовників або конкурентів та потребують від своїх спеціалістів негайного вирішення завдань.

Як стати middle-спеціалістом? І чи можливо навчитись цьому на курсах? 

Стати middle спеціалістом на коротких курсах - неможливо! Перш за все, middle рівень вимагає від людини певного практичного досвіду та розуміння різних сценаріїв роботи. Ці навички формуються під час роботи над різноманітними проєктами та в результаті вирішення реальних технічних завдань. Тому в умовах зростаючих вимог виникає потреба в якісній підготовці. 

На думку викладача Вінницької ІТ-Академії Віталія Богданюка: “Мідл розробник - це спеціаліст середнього рівня, який має достатній досвід та навички для САМОСТІЙНОГО вирішення БІЛЬШОСТІ завдань, але все ще може потребувати деякого керівництва або підтримки з боку старших членів команди.”

Вінницька ІТ-Академія приймає виклик сучасного ІТ-ринку і пропонує власне рішення - Бакалаврську програму підготовки мідлів. Протягом року-півтора ми можемо підготувати мідла з джуна.

Щоб стати middle-спеціалістом необхідно відповідати цілому ряду вимог:

Директор Вінницькою ІТ-Академії стверджує: “Наш підхід підготовки програмістів, тестувальників, веб-дизайнерів чи проджект-менеджерів поєднує глибоке вивчення теорії з практичним досвідом розробки реальних проєктів. Ми ставимо перед собою завдання не просто передати знання, а допомогти нашим студентам розуміти, як застосовувати ці знання у реальних умовах. Від першого дня навчання ми включаємо студентів у роботу над проектами із реальними завданнями і викликами, що стоять перед middle-спеціалістами”.

*І при всьому цьому, англійська мова щодня - в документації та комунікації на заняттях і проєктах.

Наша місія - допомогти junior стати тими, ким вони хочуть бачити себе завтра - впевненими middle-спеціалістами та ефективними гравцями команд. 

Вінницька ІТ-Академія - це вірний спосіб здійснити перехід від junior до middle рівня. З нашою підготовкою та підтримкою ви зможете подолати всі труднощі і стати компетентним та адекватним вимогам ринку спеціалістом

Зареєструватись на навчання: https://ita.in.ua/ 

Швидка консультація: 067-431-19-21

*ВАЖЛИВО - не користуватись російськими освітніми сервісами - список доповнюється постійно.

І не забуваємо направляти усі свої сили і вільний час на допомогу українським захисникам!

Ми у соцмережах:      YouTube        Facebook       Instagram
                                    Telegram-канал          Slack-спільнота

keyboard_arrow_up