140 айтішників-початківців шукали першу роботу на Хакатоні YEPS (Новини компаній)

140 айтішників-початківців шукали першу роботу на Хакатоні YEPS (Новини компаній)

29-30 липня відбувся третій всеукраїнський

Хакатон YEPS учасники якого шукали відповіді на те, як отримати унікальний практичний досвід для тих, хто шукає першу роботу в ІТ.

29 липня 2023 року в межах заходу наші досвідчені спікери поділились своїм досвідом та дали цінні поради учасникам. Андрій Стахов співзасновник корпорації Covent IT виступив із темою “Шлях від вчителя математики до директора ІТ-компанії”. Олександр Панченко - Team Lead компанії  “AnyBiz” розповів про те як миттєво створити успішну команду і видати MVP за 24 години. Юлія Жлобницька - Employee Communication Specialist “RIA.com” виступила з темою “Як увійти в ІТ. Досвід РІА”. Роман Мельник - директор Вінницької IT-Академії та ініціатор заходу - розповів учасникам як підготувати презентацію, щоб перемогти. Даніель Шнайдер CEO компанії “AnyBiz” поділився порадами як розпочати свій стартап.

Участь в Хакатоні прийняли понад 140 учасників - 16 команд дорослих, а також 8 команд тінейджерів. 

24 години команди працювали у супроводі крутих менторів, щоб показати найкращий результат і перемогти. Основним завданням Хакатону було розробити нові креативні ідеї втілення яких сприятиме працевлаштуванню айтішників-початківців.

Команди працювали у інтенсивному форматі, використовуючи свої можливості в супроводі досвідчених менторів. Усі учасники команд отримали унікальний досвід розробки MVP ІТ-продуктів, який вкрай необхідний для отримання першої роботи в ІТ-індустрії та отримали адекватні рекомендації від експертів.

Серед дорослих команд переможцем стала команда “ККД” (код, кава, дизайн) які презентували рішення - “Розпізнавання емоцій джуна на співбесіді”.

Друге місце зайняла команда студентів Вінницької ІТ-Академії - ”Perfect Nubies” яка працювала над розробкою сайту, який допоможе роботодавцям відібрати найбільш сильного за необхідними навичками кандидата в кілька кліків. На даному сайті рекрутер зможе легко вказати наприклад рівень англійської, включити список знань та їх рівень.

Третє місце посіла команда “CareerBoosters”, яка розробила сторінку для допомоги новачку оцінити себе та знайти першу роботу (співбесіда з ChatGPT, Оцінка резюме).

Також участь в Хакатоні прийняли команди: “Code or Die”, “WebHunters”, “Job Hunter”, “Кодові маги”, “Дивні алгоритми”, “PanGoDev”, “IT Glory”, “Platform 404”, “keycode12”, “Lighthouse-revolution”, “iStudy”, “mediocrities”.

Серед тінейджерів переможцями стала команда “Hack” з проектом “Jwork”.

Друге місце зайняла команда “Hack3” з рішенням “FreelanceUp”.

Третє місце між собою розділили команда Hack2, яка працювала над проектом “Marathon” і команда “Wonder DEVS” з презентацією “Plugin”.

Інші команди не сильно відстали від лідерів - “fhits”, “Ягідки лісового мольфара”, “hack6”, “hack8”.

Окрема подякам суддям Олександру Панченко - Team Lead компанії  “AnyBiz”, Олександру  Тарасову - QA-lead, “Asta Mobi”, Дарії Нишпорській - CEO “IT Association Vinnytsia”, Анатолію Моторному Team Lead UI/UX команди "Перевірена нерухомість" DIM.RIA. “RIA.com”,  Маріанні Дерлиці - UX/UI designer “SkySoft.tech”, Павлу Романюку - Senior Software Engineer at Capgemini, Тамарі Панченко - “Founder at PanGoDev | Manual QA Teacher”, Віталію Богданюку -  Software Engineer “Epam”, Ярославу Плаксію, Борису Могилі - Lead software engineer “Epam”, Ігорю Баранюку - Fullstack web developer «НАЙС УКРАЇНА», які уважно переглядали презентації кожної команди, ставили дошкульні питання і давали свої фідбеки учасникам.  

Бажаємо всім, хто прийняв участь в Хакатоні подальших успіхів в професійній реалізації і втіленні своїх ідей.

Організаторам та партнерам Хакатону виступили - Молодіжний центр працевлаштування, Українська освітня платформа INTITA, Вінницька ІТ-Академія, Вінницька ІТ-Асоціація, AUTORIA, Warmy, Anybiz, Asta Mobi, Міністерство молоді та спорту.

Переглянути, як відбувався Хакатон і поринути в його атмосферу можна за посиланням: https://www.youtube.com/playlist?list=PL0FWy9_R0isTmRAl7titPxvCblJK8-ckD

Бажаєте теж отримати свою першу роботу в ІТ - слідкуйте за анонсом наступного четвертого всеукраїнського Хакатону YEPS, який вже незабаром.

Формуємо надійний айтішний тил!

*ВАЖЛИВО - не користуватись російськими освітніми сервісами - список доповнюється постійно

І не забуваємо направляти усі свої сили і вільний час на допомогу українським захисникам!

Ми у соцмережах:     YouTube         Facebook          Instagram 
                                   Telegram-канал             Slack-спільнота

keyboard_arrow_up