За домівку 15 мільйонів? ТОП-10 найдорожчих будинків, які продають у Вінниці

За домівку 15 мільйонів? ТОП-10 найдорожчих будинків, які продають у Вінниці
  • Палаци за декілька мільйонів може дозволити собі далеко не кожен вінничанин, але оголошень з продажу елітних будинків у нашому місті є вдосталь. 
  • Як виглядають найдорожчі доми у Вінниці? Ми переглянули, та додаємо адреси, фото й ціни. 

Багатоповерхові доми з балконом на кожному з ярусів, зали з кам'яними сходами та кришталевими люстрами, басейни та природа навколо — все це можна знайти у Вінниці. Зробили для вас добірку елітного житла, яке зараз виставлено на продаж у нашому місті. 

Вибірку збирали за допомогою сайту DOM.RIA.com. Там обрали такі фільтри: купити будинок, вторинне житло та сортування від найдорожчого до дешевшого. 

Триповерховий будинок на Подільській
(17 955 802 гривень)

Відео дня

Це найдорожчий будинок, який наразі продають у Вінниці. Це вторинне житло, і на вигляд дім не виглядає особливо вишуканим. Однак у домі три поверхи й загалом 10 кімнат. Продається він разом з ділянкою на десять соток, загальна площа 621 м². 

У будинку індивідуальне опалення, три санвузли та лоджії. Є гараж та погріб. 

Як пишуть власники, будинок розрахований на велику родину. Помешкання мебльоване, у відстані п'яти хвилин пішки знаходиться дитсадок та школа. 

Двоповерховий будинок на Тяжилові
(15 055 249 гривень)

Це помешкання на два поверхи знаходиться на вулиці Івана Багряного, продається разом з ділянкою на 10 сотих. Загальна площа 270 м². У будинку п'ять кімнат, у вітальні зі шкіряними меблями є справжній камін. 

Власники дома заохочують потенційних покупців: дизайнерським інтер'єром з дерев'яними меблями, мангальною зоною з садом, облаштованим відеоспостереженням та сигналізацією. 

На території є ще гостьовий будиночок, підвал та гараж на два авто. Тут теж поруч є школа та дитсадок, а до центру з дому можна доїхати за близько 30 хвилин. 

Будинок над озером на Лісній
(14 364 641 гривня)

Цей двоповерховий будинок з ремонтом і ділянкою на 24 сотки знаходить на П'ятничанах. Загальна площа 333 м², у приміщенні шість кімнат та індивідуальне опалення. Як пишуть власники, будинок знаходиться в чистій тихій природній зоні, над озером і поруч з лісом. Є гараж, бесідка та відкритий басейн. 

Двоповерховий будинок у центрі
(13 812 155 гривень)

Будинок має два поверхи. На першому поверсі — вітальня з каміном із мармуру, кухня-їдальня, гостьовий санвузол та приміщення для господарських потреб. На другий поверх ведуть дерев'яні сходи, а там дитяча, спальня, ванна кімната та лаунж зона. 

Дім укомплектований меблями та технікою. Загальна площа 194 м². Продається разом з ділянкою на 9 сотих. У приміщенні індивідуальне опалення. 

Будинок з каміном на Кореї
(13 259 669 гривень)

У цьому домі два поверхи, сім кімнат. Знаходиться він на вулиці Єрмака. Є мансардний поверх. Загальна площа 486 м², продається разом з ділянкою на сім соток. Є сауна та басейн. Як читаємо в оголошенні, дім можна використовувати, як під житловий будинок, так і під комерційне приміщення. 

У домі є спортзал, три санвузли, чотири спальні та гараж. Є підігрів підлоги, а до центру їхати близько п'яти хвилин.  

Будинок у класичному стилі у П'ятничанах
(12 430 940 гривень) 

Дім знаходиться на вулиці Ольги Кобилянської, має два поверхи. Загальна площа 380 м², у помешканні 8 кімнат. Продається разом з ділянкою на 9 соток. 

Домівка повністю мебльована, з дизайнерським ремонтом у класичному стилі. На першому поверсі вітальня з панорамними вікнами та виходом на терасу, тут же ванна з джакузі, гардеробна та хол. На другому поверсі, куди ведуть дерев'яні сходи, чотири спальні, дві вбиральні та балкони. 

Є цокольний поверх, де господарські приміщення, підвал та кімната відпочинку з виходом на терасу з басейном. У домі є сигналізація. До центру їхати близько 15 хвилин. 

Одноповерховий будинок на Садовій
(12 016 575 гривень)

Це одноповерховий дім з мансардним поверхом, у ньому шість кімнат. Загальна площа 450 м². Разом з ним продається ділянка на 23 сотки.

Як читаємо в оголошенні, знаходиться помешкання в 11 км від центру міста в котеджному мікрорайоні. Є гараж на дві машини та підвал. Вся підлога в будинку з підігрівом, опалення індивідуальне. 

Двоповерховий будинок на Агрономічному
(11 875 663 гривень)

Знаходиться цей дім на вулиці Молодіжній. У ньому 9 кімнат, є мансардний та цокольний поверх. У будинку є мансарда та тераса, у залі — камін. Загальна площа 400 м², продається разом з ділянкою на 15 соток. На території ще є будинок для персоналу, де знаходиться внутрішній басейн і біля нього, зовнішній. Є сауна, великий двір з садом.

До центру діставатися потрібно від 30 хвилин. У помешканні індивідуальне опалення. 

Будинок з каміном на Лісовій
(11 602 210 гривень)

Загальна площа 380 м², у будинку два поверхи, в яких три житлових кімнати. Продається разом з ділянкою на 10 соток. У домі, за словами власників, дизайнерський ремонт. Є тераса, зона для барбекю, гараж на два авто. 

Вітальня на першому поверсі з каміном та панорамними вікнами, що виходять на терасу. На другому поверсі дві автономні кімнати з санвузлами та гардеробними. На ділянці біля дому попрацювали ландшафтні дизайнери. 

Будинок у районі Гніванського шосе
(11 436 464 гривень)

Знаходиться цей двоповерховий дім на провулку Сучасному. Загальна площа 249 м², продається разом з ділянкою на 10 соток. Вісім кімнат, є цокольний та мансардний поверх. Централізоване опалення. Є тераса з каміном, тепла підлога. Дім повністю умебльований та є необхідна техніка. 

Читайте також:

Мер Вінниці звітує: що було зроблено у 2021-му і які плани на 2022 рік?

На ялинку — сім мільйонів. Вінниця в лідерах по витратах грошей на святкування Нового року

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Риєлтор Павло Миколайович

    О! Від мене, як рієлтора, будинок на 7-му місці. Але насправді, цей ТОП ні до чого! Тому що такі будинки не купують. І половина з них вже зняті з реклами. Тому що дайте спочатку такого клієнта, а будинків повно, які доходять до 1 мільйона гривень. А так щоб купували, то на 200-300 тисяч. Дорожче, вже, як виняток!
  • Станіслав Голумбієвський

    Картки на продукти і новорічні гуляння 7 мільйонів, а доплату за газ та соціальний хліб ,ЦИНІЧНІ ЗЛОВЧИНКИ МІСЦЕВОЇ ВЛАДИ ПІД ПРОТЕКТОРАТОМ АП. А ДЕ БОМБОСХОВИЩА ,ХОЧ ОДНЕ ОБЛАДНАНЕ ???

keyboard_arrow_up