Як захистити свого улюбленця від паразитів (Новини компаній)

Як захистити свого улюбленця від паразитів (Новини компаній)

«Багато речей нам незрозумілі не тому, що наші поняття слабкі, але тому, що ці речі не входять у коло наших понять»

Мова йде про захист наших улюбленців від ектопаразитів (бліх, кліщів та комарів).

Дуже прикро, що деякі власники тварин досі не надають належного значення профілактичним оглядам у ветеринарного лікаря на предмет виявлення наявності бліх або консультаціям щодо інноваційних засобів захисту тварин.

Наука не стоїть на місці і такі виробники як «Bayer», «MSD», «KRRK», «Zoetis» та вітчизняні, пропонують Вашій увазі найрізноманітніші за способом застосування препарати: краплі на холку, спреї, ошийники та навіть таблетки. Усі ці препарати мають адаптовану цінову політику та, відповідно, різний термін захисту ваших пухнастих друзів.

Проте, варто пам’ятати, що у собак є багато груп крові, тому жоден із засобів не гарантує стовідсотковий захист. Препарати необхідно добирати індивідуально. Звузити ж пошук у морі асортименту та брендів Вам допоможуть наші досвідчені спеціалісти.

Зверніть увагу, що захист домашніх улюбленців від ектопаразитів профілактує від:

  • блошиного дерматиту;
  • кровопаразитарних захворювань (бабезіоз, гемобартенельоз, анаплазмоз, бореліоз, ерліхіоз);
  • гельмінтозів (дипілідіоз, дирофіляріоз).

Та інших трансмісивних захворювань, які важко діагностуються і лікування яких тривале, дороге та, на жаль, не завжди дає позитивні результати, а в деяких випадках закінчуються летально.

Наші четверолапі друзі попіклувалися за це б самі, але у них лапки, тому будьте уважними до тих, кого приручили. Здоров'я Вам та Вашим улюбленцям!

З повагою до Вас та любов'ю до тварин – ветеринарна клініка «Айболит».

Звертайтесь за адресою: вул. Київська, 86.
+38 (067) 234 12 39 – Telegram
+38 (067) 234 11 96 – Viber

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) Від читача 11:30 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up