Як працює ПриватБанк на Вінниччині в статусі державного? (Прес-служба ПриватБанку)

Як працює ПриватБанк на Вінниччині в статусі державного? (Прес-служба ПриватБанку)

Чи змінилось щось в роботі ПриватБанку, які підсумки роботи на сьогоднішій день і плани на майбутнє? Отримати відповіді на ці питання журналісти вінницьких видань мали змогу на прес-конференції, яка відбулася нещодавно.

Нові сервіси та послуги


«Банк працює стабільно, банк розвивається, банк запроваджує нові сервіси й послуги, - розказала журналістам Аліна Слободянюк, керівник прес-служби Вінницького регіону. — Зміна форми власності тільки надала банку нові стимули для розвитку. ПриватБанк має чимало нових проектів, які не мають аналогів в Україні.


Безготівкова система оплати за допомогою QR-кодів на базі функціоналу Приват24 — те, що активно впроваджується на сьогодні.

Cистема безготівкового розрахунку за допомогою QR-коду при оплаті комунальних послуг вже впроваджується в нашому регіоні, на сьогодні в такий спосіб можна розраховуватись за електроенергію.

Замовлення ID-картки громадянина України через Приват24 — ще одне з нововведень ПриватБанку, що вже працюють в інших містах України, Вінниця – на черзі.

«Картка туриста» — це перший в Європі національний цифровий сервіс для туристів, про запуск якого оголосили ПриватБанк та уряд.

Мобільний додаток «Картка туриста» дозволить економити гроші під час вибору та оплати подорожей по країні, збирати бали за транзакції та відвідані місця й оплачувати нові подорожі.

Найуспішніші програми банку

КУБ. Національній програмі підтримки підприємництва «Країна успішного бізнесу» в квітні виповнився рік. «КУБ» фінансує підприємців у сфері малого та середнього бізнесу, сприяє створенню нових робочих місць та проводить освітню роботу.

За цей період ПриватБанк видав на розвиток власної справи українським бізнесменам 11 605 позик на суму 70 мільйонів. На Вінниччині за рік гроші для розширення бізнесу отримали понад 375 підприємств, з них 24 - по програмі "Агро-КУБ" (це програма з фінансування розвитку мікро-бізнесу та фермерських господарств).

«Теплі» кредити. Це інструмент урядової програми з енергоефективності. Придбавши через банк товари для утеплення житла, фізичні особи чи ОСББ, ЖКБ мають змогу отримати компенсацію від держави від 20-35 % і до 70 %.

Запроваджена ПриватБанком технологія дозволяє оформити «теплий» кредит, не звертаючись у відділення банку, без надання паперових документів і довідок.

За час роботи програми у Вінницькій області видано вже близько 700 кредитів на суму 10, 5 млн грн, а по Україні видано більше, ніж 12000 «теплих» кредитів.

«Оплата частинами». Даний сервіс дозволяє отримати кредит готівкою або на картку за 30 секунд без кредитного експерта і документів!

Всього по Вінницькій області до сервісу Оплата частинами підключено порядка 1200 торгових точок.

Житло в кредит: З червня ПриватБанком відновлена можливість придбання житла в кредит. Відсоткова ставка знижена — 17,9% на нові квартири і 22,9% — на вторинний ринок.

Авто в кредит: Також в цьому місяці стартувала програма з придбання вживаних авто з зовнішнього ринку. Відсоткова ставка — 28% (клієнт обирає вживане авто - банк кредитує клієнта)

Обіцяємо вам ще багато хороших новин від ПриватБанку — банку для тих, хто любить Україну!»


Ліцензія НБУ: № 22 від 05.10.2011 р.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться Від читача 19:49 Оптична мережа АТ «Укртелеком» уже сягає 80 тисяч кілометрів 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто 18:05 У них квартири значно дорожчі, ніж у нас. Про що говорила вінничанка у Португалії на єврофорумі 18:00 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 17:38 Бершадський воїн творить красу з військового заліза photo_camera 17:17 У Вінниці впродовж дня не роздаватимуть повісток. Це пов'язано з проведенням рекрутингового заходу play_circle_filled 17:07 На Вінниччині висаджують 1000 саджанців волоських горіхів photo_camera 17:06 «А чи знаєте ви Вінницю?» — на творчій зустрічі нагадали цікаві факти про рідне місто 16:40 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 16:37 Засудили зека, який молотком забив до смерті іншого ув'язненого. Як це сталося? 16:09 Матір, яка намагалася втопити у річці сина, помістили в психлікарню play_circle_filled 15:06 Які зарплати та що мають мери міст на Вінниччині? Третя частина огляду декларацій 14:08 У Писарівці зник 11-річний Денис Єрьомін (ОНОВЛЕНО) 13:16 Вінничан попереджають про можливі аварійні знеструмлення 12:30 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up