Вперше у Вінниці пройде конференція по валюті майбутнього — біткоінам

Вперше у Вінниці пройде конференція по валюті майбутнього — біткоінам

Вже у неділю, 30 жовтня, відбудеться конференція «Bitcoin & Blockchain Conference 1.0», де можна буде дізнатися про біткоіни. Експерти з Вінниці, Києва та Сан-Франциско розкажуть про переваги криптовалюти, як її можна використати та що за можливості відкриває цифрова валюта для бізнесу.

А що це таке — Bitcoin? Простими словами, це цифрова валюта, яку створили, щоб вирішити усі проблеми онлайн-платежів. Може здатися, що існуюча система і так непогана, але всі наші покупки в мережі проходять через банки, що отримують з цього зиск у вигляді проценту з переказу. З часом, ці витрати зростають. Додайте до цього проблеми безпеки персональних даних — ніхто не може застрахувати їх від викрадення хакерами.

Багато людей намагалися придумати систему без посередника у вигляді банку. Та з’явилася інша проблема — як довести, що ви сплатили за товар? Або взагалі, чи є у вас гроші, якщо немає поручителя?

Відео дня
v class="video-block">

Нарешті, у 2008 році, анонімний програміст під ніком Сатоши Накомото виклав статтю про криптографічну валюту, що вирішує усі ці складності. Він запропонував, щоб замість банку або компанії, що веде облік всіх транзакцій, це робили одразу всі користувачі системи. В результаті, якщо спробують обдурити, то це побачать всі. А платіж буде відхилено.

У світі будують величезні дата-центри для "видобутку" біткоінів. Втім, заробляти їх можна навіть з вашого комп'ютера. Але не так ефективно

І жодна країна чи банк не може контролювати та вимагати комісію за платежі біткоінами. Виходить, це більш дешевий, швидкий та простий спосіб витрачати кошти, навіть минаючи державні кордони. Окрім того, біткоіни можна міняти на реальні кошті та їх поступово впроваджують в Україні.

Як працює Bitcoin - розкажуть експерти

А що ще може запропонувати криптовалюта? Приходьте 30 жовтня на першу у Вінниці конференцію «Bitcoin & Blockchain Conference 1.0» - майданчик, де спікери з Вінниці, Києва, а також спеціально запрошений гість з Сан-Франциско поділяться знаннями, практичними кейсами і набутим досвідом про користування біткоінами.

Ви дізнаєтеся:

  • Як працює Bitcoin і де його можна застосувати;

  • Принципи, закладені в технології Blockchain;

  • Що підштовхнуло такі світові фінансові інститути, як Visa, MasterCard, GoldmanSachs і багато інших, почати дослідження іноваційної валюти.

  • Світові тренди і поточний стан галузі в Україні;

  • Можливості використання технології в своєму бізнесі.

Спікери:

 

Вадим Груша

Вінниця

Підприємець і фахівець сфери IT. 10 років професійного досвіду. Вивчає Blockchain більше 3 років.

 
 
 
 
 

Віталій Боднар

Вінниця

Вивчає криптовалюта з 2011 року. Засновник міжнародної кріптобіржі.

 

 

 

 

Kir Kelevra

Київ

Кріптотрейдер.

 

 

 

 

Андрій Замовський

Київ — Сан-Франциско

Один з перших в світі криптовалютних програмістів і засновник компанії Ambisafe. Займається Blockchain проектами з 2010 року.

 

 

 

Коли, де і ціна участі

Подія відбудеться 30 жовтня з 15:00 до 18:00.

Місце проведення: новий конференц-рум ТРЦ Мегамолл.

Ціна участі: при реєстрації до 29.10 — 150 гривень. В день проведення — 200 гривень

Студенти можуть взяти участь на спеціальних умовах. Інформація у організаторів.

Реєстрація та замовлення квитків / Більше про подію

Зв'язатися з організаторами: (068) 243 00 68

Не пропустіть унікальну можливість поспілкуватися з фахівцями та отримати практичні рекомендації в області криптовалюти.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Віталій Козицький

    Тема популярная, так я к приносить великий дохід. Ось тут https://crybex.com/dnepr/ я тепер активно вкладую кошти в крипту. Все завдяки вашій конференції. Я ще тоді зацікавився ідеєю, але не мав потрібних коштів. Дивіться, на сайті хороший вибір, так що сміло інвестуйте.

  • Daily

    все равно привязка к курсу доллара,лучше как то по старинке в никому не нужных зелёных бумажках
  • Усатий В'ячеслав

    150 гривен, Карл.
  • Анонім

    Коли мені треба - я пішла на базар і купила.

    З моїми доходами ходити по магазинах просто немає грошей. У половини мешканців країни та сама ситуація.

    А 1% грається в якісь битковини.

keyboard_arrow_up