Водоканал з 1 січня підвищує тариф на воду. Нові ціни

Водоканал з 1 січня підвищує тариф на воду. Нові ціни
  • З 1 січня 2022 року «Вінницяоблводоканал» змінює тариф на воду. Тепер вінничанам доведеться платити більше. Зросте ціна і на послугу з водовідведення.

Про це повідомляють на сайті КП «Вінницяоблводоканал». Зазначають, що нові ціни за водопостачання та водовідведення встановила Національна комісія з державного регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) рішенням від 22 грудня 2021 року.

Для визначення розміру оплати за очищення стічних вод (рідких побутових відходів) застосовуватиметься тариф на централізоване водовідведення в розмірі 9,876 грн за 1 куб. м з ПДВ.

Тим часом з 1 січня 2022 року тариф за централізоване водопостачання становитиме 13,12 грн/за 1 куб.м без ПДВ і 15,744 грн 1 куб.м з ПДВ.

Відео дня

 

Читайте також:

COVID-19 в Україні та світі: скільки хворих станом на 27 грудня

Сьогодні вітаємо Давида та Федора. Історія, заборони та прикмети 27 грудня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (46)
  • Читач17

    Почему в Вапнярке с водой качают нам воздух? Сначала надо попядок навести и не обманывать людей!!!! А то накачают 3 куба воздуха 😡и плати им за воздух!!!
  • Larisa Kashchenko

    Цією водою можна на городах жуків кропити
  • Ivan Sobzyk

    Слава богу-з крана потече Борджомі наполовину з віскі.
  • Борис Тихонов

    Семь миллионов это 23 гривны с человека если Вас четверо то это 100 гривен а радости детям думаю на больше а Вы читачь30 ещё и безграммотный Дебил.

keyboard_arrow_up