«Влада має бути сервісом для бізнеса». Прем'єр Гройсман відкрив завод Green Cool

«Влада має бути сервісом для бізнеса». Прем'єр Гройсман відкрив завод Green Cool
  • Сьогодні, 7 вересня 2018 року, відбулося офіційне відкриття заводу «Української пивної компанії», який розташований на Немирівському шосе.
  • На цьому заводі вже працюють 300 робітників.
  • Крім місцевих посадовців підприємство відвідав прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

На Немирівському шосе відкрили 1-у чергу заводу UBC Group, який має назву Green Cool. Перший камінь у будівництво заклали ще в 2016 році. А з цього завод почав свою роботу: випуск холодильного обладнання для українських компаній та за кордон.

 З відкриттям привітав прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

Відео дня

— Настав час, коли українці мають повертатися додому. Цей завод дасть можливість працювати українцям вдома та отримувати гідну зарплату. Green Cool є результатом спільної роботи влади всіх рівнів та бізнесу. Але я дотримуюсь тієї думки, що легальний бізнес має зустрічатися з владою тільки на відкритті нових підприємств чи бачити по телевізору. Вітаю Вінниччину з відкриттям такого потужного підприємства, яке буде представляти Україну за кордоном. В добрий час! — зазначив Гройсман.

 Одразу після Гройсмана виступив директор пивної компанії Ігор Гуменний.

— Коли тільки починали пошук приміщення, то керівництво міста й області привезли мене в поле, за Немирівським шосе, і сказали, що тут буде індустріальний парк (сміється).  Але через три роки ми бачимо, що ця мрія стала реальністю. Влада у Вінниці виступала як сервісна служба, чим дуже допомогла, — повідомив директор.

Гуменний додав, що наразі на підприємстві працює три сотні робітників. А до кінця року їх кількість планують збільшити до 800.

Вони разом натиснули на символічну кнопку запуску заводу. А потім бізнесмен водив Гройсмана по підприємству та розповідав, як та що тут роблять.

Наостанок прем'єр-міністр Володимир Гройсман ще раз привітав з відкриттям нового підприємства та пообіцяв прийти на святкування 655-річниці Вінниці.

 

Читайте також:

Бізнес-форум в “Плеяді”. Запросили понад 150 іноземних делегацій

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Дмитро Муженко

    А деж обуренні комментарі ватників ?

    Соломія reply Дмитро Муженко

    Ти такий же напевно дебіл як і ця тварюка Гройсман через яку наші діти завдяки його справедливим субсидіям и тарифам  будуть замерзати

    З.А.Глядач reply Соломія

    Солохо,ти хотіла "цеевропу"? От і маєш.А за газ дякуй своїй Йулі.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up