Вінницький Кредитний майдан: «Наш курс по 5,05»

Вінницький Кредитний майдан: «Наш курс по 5,05»
Близько 40 вінничан зібрались сьогодні ввечері, 21 березня, на площі героїв Небесної сотні. Учасники Кредитного майдану розповідають, що зібрались для того щоб в черговий раз привернути увагу влади до людських проблем.

Зібрання на площі проходило сьогодні, 21 березня. Попередньо було анонсовано, що телеміст проходитиме з 17.00, але з технічних причин зв’язку з Києвом чекати довелось більше години. За цей час вінничани знайомились та обмінювались телефонами. Учасники акції розгорнули плакат з написом «Наш курс по 5,05». Загалом на площі зібралось близько 40 людей. Кілька вінничан прийшли з дітьми. 

- Зібрались на площі тому що сьогодні має проходити телеміст з регіонами України таких самих позичальників та депозитчиків, як ми, - розповідає учасник акції Євген Овсянніков. – В першу чергу хочемо привернути увагу влади, бо вони нас годують обіцянками і відхрещуються від вирішення проблеми погрозами Міжнародного валютного фонду та ультиматумами. Ми вважаємо, що зараз просто немає такої політичної волі, тому що багато хто з можновладців володіють банками і вони не хочуть завдавати собі таких збитків.
- Депозити моєї дружини та мої знаходяться у «Дельта банку» розповідає учасник акції Андрій Бойко. – Частково отримав проценти, коли можна буде забрати вклад – невідомо. Час йде, долар дорожчає і впевнений, що він навряд чи здешевшає Тобто, коли я отримаю вклад (якщо отримаю) це вже буде лише половина. А що можна буде купити за ті гроші – невідомо.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (17)
  • Для Коментарів

    МІй недипломатичний друже, Левадный Олегъ, про каченя - це науковий факт, ваше "досить скиглити пора платити за поточним курсом, задовбали вже", то ваша мрія. До вас не все дійшло мною написане. Українські банки свідомо втягнули людей у боргове рабство, бо заручилися підтримкою влади. Навіть багато суддів зайняли сторону позичальників - почитайте, що банки не мали права видавати валютні кредити взагалі, але зиск банків від такого шахарйства дозволяє "запевнити" владу, що все правильно і банківські папірці -договори стають законом. З банківськими лобістами я веду переписку майже рік і знаю, що до чого і за скілька. Може б написав вам і більше, але від вашої "високої" думки мало чого залежить.
  • Для Коментарів

    Мій недипломатичний друже, від вашої "високої волі" мало чого залежить, але відпишу вам. Про каченя - це науковий факт. Взяв - не ной, забовбав - вже - це ваша мрія. Так не буде, хоча банківський монстр дуже сильний, але кредити надавалися як монопольно-шахрайська схема втягування людей у кредитне рабство, а отже вугілля тліє, хоч його сховати у мішок. Не ниють у Німеччині, де банк давав кредит під 2-3%, щоб людина платила. Серед ризиків німця - безробіття, а у нас можна і працювати, але залишитися і без грошей, і без життя - це чудо, навіть більше, ніж стрибаюче каченя.
  • Сергей Бондар

    Статья Форбс для тех кто говорит, что люди что брали кредит в валюте "хитрожопые" вы сначала досконально разберитесь, а уж потом выражайтесь!!! http://forbes.ua/business/1390900-seans-valyutnogo-kreditovaniya-i-ego-razoblachenie

  • Левадный Олегъ

    1. Люди брали валютный кредит под более низкие проценты, решив, что они самые хитрожопые и всех нае...дурили. Дескать: в гривне тока лохи берут. Ок.

    2. НБУ коротко и внятно показал самым хитрожопым, что на каждую хитрую жопу есть болт с левой резьбой.

    3. Хитрожопость, она все равно спать спокойно не дает, потому хитрожопые теперь говорят, что они, дескать, не виноваты в том, что курс валют имеет свойство меняться (они ж не знали, ага, и, в который раз, забыли в какой стране живут) и требуют, чтоб их долги им считали по старому курсу (угадайте - за чей счет?).

    Для Коментарів reply Левадный Олегъ

    Писав я писав по цій темі скрізь бруд банківських лобістів та вже і набридло. Каченя, яке при з'явленні на світ побачить іграшковий потяг (аби рухався), буде впевнений, що це його мама, як його не крути. От з вами те саме.

    То це як - офіційна думка банку? А то в офіційних ЗМІ банкіри кажуть як вони переймаються вирішенням долі позичальників, пропонують цілий ряд програм і т.і. Вірно, саме через "лохов" (за словами самих банкірів) може рухнути ціла банківська система. А банки, які на відміну від пограбованих позичальників такі розумні, мають змогу замовляти коштовні звіти чому позичали лохам та ще й у валюті. Може це і є аргумент, що питання відповідальності за кредитне рабство слід розділити порівну між "розумним" лихварем та "лохом" боржником?

    До речі, знаю багато "лохів" - фактично жебраків у нашій країні, які розквітають за кордоном, раптово відкриваючи таланти господарника та успішної людини. Розпочинають з кредиту, але умови кредитування за кордоном набагато кращі

    Левадный Олегъ reply Для Коментарів

    Шо там вы про "каченя" писали? Везде банковские лоббисты мерещатся? Ну-ну... Но суть от этого все равно не меняется. Так было, так есть, так будет, так и должно быть. Не устраивают проценты - ищи где дешевле и попутного тебе ветра в горбатую спину. Ходить далеко не надо - FRS, ECB, или даж SNB  - какая разница, где тя пошлют в места до боли в же знакомые? Не устраивает то, что бабки нужно возвращать по тем условиям, на которые ты сам согласился - не бери деньги. Взял - не ной, задолбал уже.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:13 Судитимуть бізнесмена, який привласнив та легалізував понад два мільйони «Укрзалізниці» 16:01 На «зебрі» по Зодчих легковик збив вінничанина. Потерпілий у лікарні 15:09 У Вінниці 17-річний хлопець на електросамокаті збив 64-річну жінку 14:04 Мобілізація, пенсії, оновлення ПДР. Що зміниться для вінничан у травні? Від читача 16:27 Розкажи бабусі про очищення судин 13:30 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 13:29 Його смерть підтвердили через п'ять місяців. Спомини про полеглого на Донеччині гранатометника 12:12 Три вулиці без світла, ще не двох — відключили деякі будинки. АДРЕСИ 11:55 Рецепт паски з сирною начинкою від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 11:20 Вакансії в Hannover Agro, Green cool, Грош та 87 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 11:06 Більша частина Тяжилова без води. Відключення також діють в інших мікрорайонах 10:20 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт) 10:01 Сьогодні — Великий вівторок. Суть другого дня Страсного тижня і головні правила play_circle_filled 09:07 Чуєте вибухи — зберігайте спокій! У Писарівці почали підривати кар'єр play_circle_filled 08:11 Сьогодні вітаємо Якова та Максима. Історія та прикмети 30 квітня 21:01 Для вінничан на травень приготували 11 екскурсій і турів. РОЗКЛАД 20:02 У Вінниці на благодійному ярмарку зібрали 39 тисяч гривень на потреби ЗСУ 19:39 Шляхом Наталі Добринської. Вінничани борються за путівки на чемпіонат світу з багатоборства 19:00 Втік з частини? Нові деталі мобілізації 21-річного хлопця з Тульчина 18:24 Вінничан попереджають про планове відключення газу на кількох вулицях міста
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up