У Вінниці відкрився салон краси MakeUp & Hair Zone. Чому вам варто туди сходити (Новини компаній)

У Вінниці відкрився салон краси MakeUp & Hair Zone. Чому вам варто туди сходити (Новини компаній)

MakeUp & Hair Zone — це досить нетиповий для нашого міста заклад, який відкрився лише місяць тому. Цілком вірогідно, що ви ще не встигли про нього дізнатися. У цій статті ми розкажемо, чим незвичне це місце.

Багато хто з нас стикався з тим, що без попереднього запису у салон краси потрапити майже нереально. До справді фахових майстрів потрібно взагалі записуватися за кілька тижнів наперед. Погодьтесь, ми не завжди можемо бути такими далекоглядними. А якщо потреба в якісному макіяжі виникає раптово, пошук салону може перетворитися на нервовий квест містом. 

MakeUp & Hair Zone особливий тим, що його послугами можна скористатися без попереднього запису. Ви просто підходите до, в буквальному сенсі, острівця краси і говорите, що вам потрібно. Салон працює у режимі роботи торгового центру «Поділля City» (з 10:00 до 21:00), що дозволяє приходити у будь-який зручний для вас час: під час обідньої перерви, після роботи або навіть посеред прогулянки. 

Значну увагу тут приділяють питанням гігієни. Наприклад, аплікатори для нанесення туші, помади та блисків — одноразові; кисті стерилізуються, а олівці підточуються після кожного клієнта. Однією з фішок є спеціально розроблене меню з переліком послуг, які тут надаються. У каталозі можна знайти детальну інформацію про кожну процедуру; дізнатися точний час її виконання і фіксовану ціну; а також подивитися, як той чи інший образ виглядає на фото. 

— У нас немає випадкових працівників. Всі наші майстрині мають чималий досвід і відбиралися шляхом кастингу. Крім того, кожна проходила обов’язкові тренінги від провідних столичних візажистів, які вчили їх техніці швидкого та безконтактного макіяжу, — розповідає власниця салону краси Наталя, — Для роботи ми використовуємо косметику кращих світових брендів, слідкуємо за її складниками та сертифікатами якості. Нам важливо, щоб нас цінували не тільки за доступність та швидкість, але й за високу якість. 

Більшість клієнтів MakeUp & Hair Zone звичайні перехожі. Для деяких вінничанок досі лишається незвичним, що під час простої прогулянки торговим центром можна зробити професійний макіяж, дизайн брів або ламінування вій

— Днями до нас прибігла жінка: «Дівчата, у мене за півгодини побачення. Мені потрібно його здивувати!» Або інша наша клієнтка йшла в спортзал, побачила нас: «О, так у вас можна брівки зробити», і на зворотному шляху скористалася нашими послугами, — продовжує Наталя. — Зараз є багато жінок, у яких через догляд за дітьми або роботу не вистачає часу на себе. А так, вона може заскочити до нас на півгодинки, привести себе в порядок і побігти далі. 

Трапляються випадки, коли послуги візажистів можуть одночасно знадобитися великій кількості людей. Наприклад, під час весілля, коли макіяж потрібен нареченій, її подружкам, мамі, свекрусі... MakeUp & Hair Zone і у цій ситуації може стати незамінним другом. Для цього потрібно лише зателефонувати у салон та запросити візажисток додому. До вартості послуг додасться лише вартість проїзду у таксі. 

Якщо хочете й самі навчитися робити професійний макіяж, вам знову сюди. Серед послуг є можливість замовити курс «Сам собі візажист». Під час кількох уроків з вами повністю розберуть вашу косметичку; скажуть, що докупити, а від чого краще позбутися; допоможуть підібрати косметичні засоби за типом вашого обличчя і потреб шкіри; та навчать робити якісний мейкап у домашніх умовах. 

— Ми робимо професійний макіяж. Його простим вмиванням не зняти. Тому, піклуючись про здоров’я наших клієнтів, ми кожному з них даруємо «Набір для зняття втоми». До нього входить двофазний засіб для зняття макіяжу, міцелярна водичка, спонжики і інструкція, як це все правильно використовувати, — продовжує власниця. 

Приємними бонусами для клієнтів стануть подарункові сертифікати та система знижок. Наприклад у понеділок та вівторок діє знижка на ламінування вій. Якщо привести подругу, отримаєте знижку на фарбування та дизайн брів. Для нових клієнтів — знижка на макіяж 20% і флаєр на 15-відсоткову знижку на наступний візит. 

Контакти MakeUp & Hair Zone: 

Адреса: ТРК «Поділля City», 2 поверх (вул. Зодчих, 2);
Працює: з 10:00 до 21:00 (При потребі графік може коригуватися на користь клієнтів)
Тел: (097)125-35-45;
Сторінка в ​Інстаграм 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:01 Справа на мільйон. Заступник мера Гнівані знову попався на розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera Від читача 16:59 Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up