У Вінниці відбудеться другий розіграш призів «Вакцинуйся. Збережи життя»

У Вінниці відбудеться другий розіграш призів «Вакцинуйся. Збережи життя»
  • У Вінницькій міській територіальній громаді 15 листопада пройде другий розіграш призів у рамках акції «Вакцинуйся. Збережи життя». 
  • 15 телевізорів та 15 велосипедів розіграють серед вінничан, які долучились до акції.
  • Реєстрація учасників для другого розіграшу триватиме до 13 листопада.

Акція «Вакцинуйся. Збережи життя» стартувала у Вінниці першого вересня. 19 жовтня відбувся перший розіграш призів. 

Другий етап розіграшу пройде 15 листопада. Під час якого буде розіграно 15 телевізорів та 15 велосипедів.

У вінницькій мерії нагадують, що реєстрація учасників для другого розіграшу триватиме до 13 листопада.

Відео дня

«Участь в акції «Вакцинуйся. Збережи життя» можуть взяти люди, які зареєстровані на території Вінницької міської громади та внутрішньо переміщені особи, віком від 16 років, які пройшли повний курс вакцинації. Нині у акції вже зареєструвались 16355 вінничан, — каже директор департаменту інформаційних технологій міської ради Володимир Романенко.

Механізм визначення переможців не зміниться, їх визначатимуть за допомогою електронного сервісу.

— Відповідно до умов акції нами було обрано сервіс random.org. Це відомий міжнародний сервіс. Після цього конкурсна комісія перевірить тих учасників, чиї номери «випадуть», на відповідність встановленим вимогам акції. І далі уже оголосить перелік переможців, — каже чиновник.

У випадку, якщо будуть виявленні невідповідності переможця умовам конкурсу, то на наступному розіграші виберуть наступного переможця за допомогою електронного сервісу. Перелік переможців буде оприлюднений в засобах масової інформації. Про дату та час вручення призів їм повідомлять додатково.

Нагадаємо, що вінничани, які не виграли у першому розіграші, з акції не вибувають, а автоматично стають учасниками наступних розіграшів.

Як і перший розіграш, другий транслюватимуть в мережі інтернет наживо, щоб усі охочі могли подивитись прямий ефір на сторінках Вінницької міської ради та телеканалу «ВІТА» в мережі Фейсбук. Адже все повинно відбуватись прозоро. На розіграші будуть присутні представники вінницьких медіа.

Реєстрація учасників акції «Вакцинуйся. Збережи життя» розпочалась 1 вересня і завершиться 15 грудня. Для участі в акції необхідно перейти за посиланням ТУТ  та заповнити реєстраційну форму.

 нагородження (3).JPG

У третьому розіграші, який пройде 17 грудня розіграють 20 телевізорів, 20 велосипедів та суперприз автомобіль Toyota Corolla.

 

Читайте також:

Важливе за 9 листопада на 20minut.ua. Найцікавіші новини, які ви могли пропустити

У цей день вітайте холостяків та Вікторів. Історія та забобони 11 листопада

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (54)
  • Anatoliy Lastovetskiy

    Чувствуется мне что когда пряеюником не получится, начнут кнутом мочить. Нужно срочно покупать травмат. А лучше незарегистрированный Стечкин, что б от упырей отстреливаться.
  • Антон Кіка

    А квартири будуть і коли
  • Антон Кіка

    Хто фінансує?
  • Игорь Пивторак

    Какой бред!

keyboard_arrow_up