Ціни на рівні минулого року. Розповіли про початок нового сезону Nextbike

Ціни на рівні минулого року. Розповіли про початок нового сезону Nextbike
  • Сьогодні, 28 березня, у Вінницькій громаді стартував сезон муніципального велопрокату спільно з компанією Nextbike.
  • Напередодні після зимового сезону на 25 станцій повернули 110 велосипедів.
  • Усі велобайки та станції пройшли технічне обслуговування.

Третій рік поспіль наприкінці березня у Вінниці відкривається муніципальний велопрокат у співпраці з NextBike. Велосипеди розміщують на 25 станціях. Кожен охочий може взяти напрокат двоколісний транспорт і пересуватись містом.

Як повідомили у департаменті енергетики, транспорту та зв’язку Вінницької міської ради, цінова політика залишається на рівні минулого року. Річний абонемент вартує 1150 гривень. Вартість місячного абонементу 250 гривень, а разова поїздка тривалістю в одну годину — 25 гривень. 

«Нині стартував третій повноцінний сезон велопрокату. Вчора станції вже протестували, але прошу з розумінням ставитись до можливих технічних негараздів. На сьогоднішній день на 25 станціях є уже 110 велосипедів. Але з часом, по мірі активізації сезону, їх кількість буде збільшуватись. Загалом у Вінниці є 180 байків, але на маршрут зазвичай виходить близько 160. Ознайомитись з розташуванням станцій NextBike можна в мобільному додатку, там зазначені всі точки», — розповідає заступник директора департаменту енергетики, транспорту та зв’язку міської ради Андрій Сорокін.

Відео дня

Також він додає, що у разі виявлення технічних несправностей велосипедів під час користування, необхідно про це повідомляти оператору на гарячу лінію NextBike (0800 211 980). А сам ровер слід залишити на найближчій станції велопрокату.

З цінами можна ознайомитись на сайті NextBike.

 

Читайте також:

Польські консерви в АТБ, податкові пільги та інше важливе за 27 березня на 20minut.ua

Сьогодні у Вінниці стартує новий сезон велопрокату Nextbike

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up