Тренди жіночого взуття в 2021: обираємо трендову пару (Новини компаній)

Тренди жіночого взуття в 2021: обираємо трендову пару (Новини компаній)
кросівки жіночі

Зміна сезонів обов'язково супроводжується появою модних новинок. Але деякі тенденції залишаються актуальними. Яке взуття буде трендовим наступного року – розповідаємо далі.

Кросівки взуття для всіх сезонів

Як і раніше, дуже популярними залишаються кросівки жіночі: як класичні, так і з оригінальним дизайном. Особливу любов серед модниць завоював утеплений зимовий варіант.

кросівки жіночі
Кросівки жіночі

Серед головних тенденцій яскраві кольори, техніка colour block, вінтажна палітра. Завжди актуальні нюдові, чорні, сірі і, звичайно, білі кросівки, які вже стали класикою і обов'язковою деталлю базового гардероба. Їх можна комбінувати і з діловим костюмом, і зі спортивними штанами, і з джинсами будь-якого крою. Серед трендових моделей виділимо ugly sneakers, кросівки-шкарпетки, dad shoes.

Масивні черевики для брутальних луків

Не залишають модні подіуми черевики на платформі. Актуальні як челсі з бічними еластичними вставками, так і берци на високій шнурівці. Платформа може бути грубою або більш витонченою, гладкою або з тракторним протектором. Таке взуття гарантовано забезпечить комфорт і буде чудово поєднуватись з різним одягом.

черевики на платформі
Черевики на платформі

Спробуйте зміксувати його з романтичною сукнею для підкреслення жіночності або з шкіряною косухою, щоб створити молодіжний аутфіт. Серед модних прикрас відзначимо різні види ланцюгів, лаковий ефект і фактурну поверхню.

Туфлі класичне базове взуття

В будь-якому жіночому гардеробі обов'язково повинні бути універсальні туфлі класичного дизайну. З ними можна складати гармонійні образи у різних стилях: діловому, повсякденному, smart-casual. У прийдешньому сезоні вітаються експерименти з формою мису: вона може бути гострою або квадратною, а також з фактурою поверхні і геометрією каблука. Якщо ви обираєте взуття для повсякденного носіння, підбори повинні бути максимально стійкими. Туфлі однаково гармонійно будуть виглядати і з лаконічним пальто, і з грубою косухою, і з повсякденною паркою.

При виборі і купівлі взуття основним моментом, на який потрібно звернути увагу, є якість. В онлайн-магазині Miraton ви можете придбати найкращі товари за максимально вигідними цінами. Представлена продукція проходить контроль та перевірку якості і супроводжується гарантією. Широкий асортимент каталогу надає змогу обрати модель, яка буде точно відповідати вашим вимогам. Взуття Miraton є уособленням індивідуального стилю, неперевершеного комфорту і сучасних трендів.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up