Що потрібно знати вінничанам при купівлі ролетів день-ніч (Новини компаній)

Що потрібно знати вінничанам при купівлі ролетів день-ніч (Новини компаній)

Звичайні штори хоч досі й використовують у сучасному інтер'єрі, але все ж по трохи здають свої позиції. А на зміну їм приходять функціональні жалюзі та незвичайні ролети день-ніч. Другий варіант у Вінниці навіть більш популярний, оскільки величезний вибір тканин, фактур та кольорів дозволяють створити свій унікальний та незвичайний дизайн вікна.

Ролети день-ніч не тільки стануть гарною прикрасою вашого житла, а й захистять його від сонячного проміння та поглядів з вулиці.

З чого складається конструкція

Ролет складається із подвійного полотна, яке у свою чергу має смужки із прозорої та непрозорої тканини, що чергуються між собою. Вибір матеріалу жалюзі у Вінниці просто величезний. Щільні смужки можуть бути виконані як із штучної, так й із натуральної непрозорої тканини. А для прозорих смужок ідеально підійдуть органза чи тюль.

Полотно із різних тканин перекидається через вал і може рухатися по ньому. Внаслідок того, що смужки різної щільності змінюють своє положення відносно одна одної, у кімнаті можна створити будь-яке освітлення. Перекривши щільними смужками напівпрозорі, ви затемните кімнату, а сумістивши напівпрозорі, навпаки, наповните приміщення розсіяним сонячним промінням. Також можна створити напівтемряву, закривши прозорі смужки щільними лише наполовину.

Окрім щільності та кольору тканини, ролети день-ніч відрізняються між собою типом системи. Вони можуть бути повністю відкриті, і тоді вал буде нічим не прикритий, та закритий, коли механізм управління захований у захисний короб. Також є різниця у встановленні ролет. Конструкцію можна монтувати на віконний отвір, у нього, або на кожну стулку вікна окремо. Ролети день-ніч можуть використовуватись як соло, так і у поєднанні з іншими елементами декору вікна. Наприклад, їх можна встановити разом із щільними портьєрами. Тканина ролету та портьєр, при цьому, повинна максимально гармоніювати одна з одною. Хоча, якщо ви полюбляєте експерименти в інтер'єрі, то можете підібрати матеріали контрастних кольорів. Але будьте обережні, щоб не перевантажити простір і не зробити зайвого акценту на вікнах.

Якщо ви бажаєте встановити ролети у спальню або дитячу маленької дитини, краще віддати перевагу конструкції, щільні смужки якої будуть виконані із тканини блек-аут. Завдяки сучасним технологіям виробництва, вдалося створити матеріал, який максимально блокує сонячне проміння, створюючи в кімнаті ефект настання ночі. У Вінниці та Вінницькій області ця сонцезахисна система надзвичайно популярна. Встановивши її в дома, ви зможете у будь-який час доби затінити приміщення та насолоджуватись атмосферою релаксу. Також можна використовувати такі ролети у приміщенні із проектором.

Тканинні ролети день-ніч мають масу переваг перед іншими видами сонцезахисних систем та приємно здивують вас не тільки оригінальним зовнішнім виглядом, але й своєю практичністю і функціональністю.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться Від читача 19:49 Оптична мережа АТ «Укртелеком» уже сягає 80 тисяч кілометрів 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто 18:05 У них квартири значно дорожчі, ніж у нас. Про що говорила вінничанка у Португалії на єврофорумі 18:00 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 17:38 Бершадський воїн творить красу з військового заліза photo_camera 17:17 У Вінниці впродовж дня не роздаватимуть повісток. Це пов'язано з проведенням рекрутингового заходу play_circle_filled 17:07 На Вінниччині висаджують 1000 саджанців волоських горіхів photo_camera 17:06 «А чи знаєте ви Вінницю?» — на творчій зустрічі нагадали цікаві факти про рідне місто 16:40 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 16:37 Засудили зека, який молотком забив до смерті іншого ув'язненого. Як це сталося? 16:09 Матір, яка намагалася втопити у річці сина, помістили в психлікарню play_circle_filled 15:06 Які зарплати та що мають мери міст на Вінниччині? Третя частина огляду декларацій 14:08 У Писарівці зник 11-річний Денис Єрьомін (ОНОВЛЕНО) 13:16 Вінничан попереджають про можливі аварійні знеструмлення 12:30 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up