Річниця діяльності «Династія» — є чим похвалитися! (Прес-служба компанії «Династія»)

Річниця діяльності «Династія» — є чим похвалитися! (Прес-служба компанії «Династія»)

3-го квітня компанія-забудовник “Династія” відзначила річницю діяльності. В рамках святкових заходів відбулася прес-конференція, на якій перед журналістами провідних ЗМІ Вінниці виступили фахівці компанії зі звітом про результати діяльності та партнери “Династії”.

Виступи, безперечно, були цікавими, яскравими і різноплановими, адже окрім будівництва сучасного і комфортабельного житлового комплексу, що обіцяє стати інфраструктурним осередком Замостя, компанія здійснює ряд соціальних та навіть медійних проектів.


Проекти забудовника: кожен наступний - ще більш масштабний


Нагадаємо, що “Династія” - це другий з об’єктів будівництва, які здійснює компанія. Першим стартувало будівництво ЖК “Оскар”, що розташований в мікрорайоні “Вишенька”. На сьогодні першу з двох запланованих секцій вже здано в експлуатацію. В 12-ти поверхівці під’єднано міські комунікації, будівельні та ремонтні роботи завершено ще в січні. Щойно мешканці оберуть керівника ОСББ, укладуть угоди про надання послуг з відповідними компаніями, у будинок вселяться щасливі власники.


Друга секція перебуває на етапі завершення зведення 12-го поверху. Також передбачено ряд робіт з облаштування дитячого майданчика, відпочинкової та паркувальної зон. 


Керівник відділу маркетингу, Інна Маламура, більш детально розказала про стан будівництва житлового комплексу “Династія”.

Керівник відділу маркетингу, Інна Маламура

Як відомо, 12-ти поверховий комплекс зводиться по вулиці Стрілецькій, він матиме 5 секцій, 512 квартир. Наразі завершується будівництво першої секції, тривають роботи в другій і залито фундамент третьої. 


Про додаткові переваги - можливості індивідуального перепланування (20 різних варіантів) та додаткові ремонтні послуги розповів керівник відділу продажу Ярослав Ткачук.

“Клієнти “Династії” мають можливість облаштувати житло відповідно до свого смаку та потреб в найкоротші терміни, - наголосив він, - в цьому їм допомагають професіонали, люди, які відповідають за якість своєї роботи”.


Також присутніх заінтригували новим проектом, до втілення якого незабаром приступить команда забудовників. Масштабний за розмахом і амбітний проект “Імперія” обіцяє вінничанам нову якість локального комфортного проживання.

Так, “Імперія” - це не просто житловий комплекс, а такий собі мікрорайон, що міститиме в собі всю інфраструктуру, потрібну для зручного проживання будь-якої сім’ї. Це можливість жити, працювати і відпочивати в одному місці. Інтрига створена, деталі забудовники обіцяють повідомити найближчим часом.


Благодійні проекти “Династії”


Про благодійні проекти “Династії” розповіла Діана Мороз, голова українського волонтерського руху, яка знає про добрі справи компанії чи не найкраще.


“Династія” - це ті друзі, яких ніколи не потрібно про щось просити. Вони завжди самі пропонують. - Сказала Діана. - Колектив «Династії» особисто допомагає дітям з інтернатів, маленьким дітям, онкохворим. Дійсно, благодійництво може мати великі масштаби за допомогою бізнесу, одна справа, що може зробити людина з мінімальною зарплатнею, наприклад, а що може зробити великий бізнес. Від “Династії” постійну допомогу отримують вихованці Тульчинського обласного будинку, Староприлуцької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату, Вороновицького дитячого будинку. Їхніми турботами було відремонтовано житловий будинок для дітей-сиріт та інше. Добрі справи компанії - це великий приклад для загальної маси населення”.


“Урбаніст”. Глянець на службі комфорту


Елегантний і стильний проект “Династія” має такого ж стильного медійного партнера — журнал “Урбаніст”. Головний редактор глянцю, Анна Мельник, зазначила, що проект молодий, але має великі амбіції. Видання виходить друком два рази на рік, але якість матеріалів, включених до нього, того варта.

В планах “Урбаніста” започаткувати рейтинги серед молодих дизайнерів Вінниці, щоб створити додатковий стимул представникам цієї професії для розвитку в професійному плані. Видання готове стати опорою для них.


Побажаємо успіху “Династії” і чекаємо на їх нові  досягнення!


Дізнатись більше ви можете в Центральному офісі «Династії», який розташований на проспекті Коцюбинського, 78 (2-й поверх, праве крило), або за телефоном  068 333 00 33. 

Більше інформації за посиланнями:
dunastia.com
https://www.facebook.com/dynastiacompany/

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло Від читача 13:38 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії 20:18 «Вінницькі вовчиці» у Хорватії виграли престижний міжнародний турнір Adria Bowl photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up