Революція в приготуванні м’яса! Інфрачервоний гриль-барбекю (Новини компаній)

Революція в приготуванні м’яса! Інфрачервоний гриль-барбекю (Новини компаній)

Свіже повітря, гарна компанія, навколо витає заманливий аромат смаженого м’яса… Якщо ваші асоціації зі справжнім відпочинком саме такі, тоді наша стаття - для вас. 

Пікнік на природі чи в заміському будинку, традиційно для більшості з нас, не може обійтись без барбекю-страв: соковитих стейків чи шашлику, запечених риби чи овочів. Сформувалась вже ціла культурна традиція: відпочинок має бути “смачним”.

То ж, мабуть, кожен має на озброєнні свої особливі рецепти, але не секрет, що левова частина успіху в приготуванні залежить від головного інструменту - гриля.

 

На ринку вінничини представлений широкий асортимент даних дистанційних установок: газові, електричні, на деревному вугіллі, а з недавніх пір в нашому місті можна придбати гриль, що здійснив революцію в приготуванні на вогні!

 

В магазині камінів “West fireplace”, що є офіційним дилерером компанії “Грілекс” (м.Львів), можна придбати іноваційний гриль з технологією TRU-Infrared, який не має аналогів  на ринку нашого регіону.


Що таке TRU-Infrared?


TRU-Infrared готує їжу за допомогою інфрачервоного випромінювання, безпосередньо передає тепло від джерела до їжі, досягаючи при цьому до 70% тепловіддачі і готує страви без допомоги повітря. При цьому розігрітий жир відводиться від пальників, що виключає спалахи вогню і пригорання їжі.

Страви вдаються винятково соковитими, адже всередині м'яса чи інших продуктів зберігається на 50% більше вологи й соку в порівнянні зі стравами, проготованими за допомогою звичайних грилів.

Гурмани і перфекціоністи обов’язково оцінять переваги даної технології, адже з інфрачервоним грилем гарантовано можна забути про пересушені чи підгорілі стейки чи інші кулінарні невдачі!


Додаткові переваги


Варто зазначити, що під час приготування їжі за допомогою інфрачервоних променів продукти стерилізуються, в них знищуються шкідливі мікроорганізми, при цьому зберігаються всі мінерали і вітаміни. Інфрачервоні грилі, на відміну від високотермічної обробки, не руйнують структуру продуктів, а навпаки, зберігають всі їх природні якості. Саме тому у 90% провідних ресторанів світу готують на інфрачервоних грилях.


Ще одним із важливих аспектів, що свідчать на користь придбання TRU-Infrared є його економічність, з таким грилем ви на 30% менше витрачатимете на паливо. Погодьтеся, приємно буде приготувати декілька зайвих стейків на зекономлені гроші!


Якість від перевіреного виробника


Система TRU-Infrared розроблена і запатентована компанією “Char-Broil” — всесвітньовідомим найстарішим і найбільшим виробником грилів. Бренд славиться невпинними інноваціями, не раз дарував світові якісно революційні продукти. Більшість з тих технологій і способів приготування на грилі, що ми сьогодні важаємо традиційним і звичними, в свій час першими запропонували саме “Char-Broil”.

Грилі від компанії “Char-Broil”, лідера на ринку інфрачервоних грилів — це істинно американський продукт, нації, яка знає все про традиції барбекю-культури.130 років успіху компанії на ринку (Char-Broil є підрозділом W. C. Bradley — сімейної компанії, заснованої в 1885-му році) і понад 100 мільйонів проданих грилів свідчать про цілковиту довіру покупців до бренду і до продукції цього виробника.

Кредо компанії: “Наука, яка стоїть за смаком” дуже точно відображається в концепції системи TRU-Infrared.


Де купити?


Якщо після прочитаного у вас з’явилося нестримне бажання бігти купувати інфрачервоний гриль, то можемо вас порадувати — це тільки один з висококласних товарів, представлених у магазині “West fireplace”. Магазин знаходиться на вул. Хмельницьке шосе, 103 а, в його асортименті ви знайдете найширший у Вінниці вибір таких товарів:

  • грилі різних модифікацій;
  • коптильні;
  • біо- та електрокаміни;
  • камінні топки;
  • печі вільностоячі;
  • димохідні системи;
  • камінні облицювання;
  • дверцята до камінів;
  • ізоляційні матеріали;
  • біопаливо;
  • декор і аксесуари.


 

Все для покупців!


Завітавши до магазину ви гарантовано впевнитеся, що у ньому є все, що зробить ваш дім затишним, теплим, а з грилями чи коптильнями - ще й гурманським.

В магазині представлена сертифікована продукція вищого класу провідних вітчизняних та світових виробників. Спеціалістами центру продажу здійснюються не тільки консультації та продаж, а й повне сервісне, гарантійне обслуговування. 

В магазині “West fireplace” для покупців діє індивідуальна дисконтна програма, постійно проводяться акції. 


Більше інформації можна дізнатись, завітавши на сайт west-fireplace.com.ua або west-fireplace.0432.ua.

Вибрати гриль:

http://west-fireplace.com.ua/items/katalog/grili-katalog/
http://west-fireplace.0432.ua/page/grili-koptilni


Купуйте краще у кращих!

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:23 У Тульчинському районі двоє раніше судимих чоловіків вкрали скутер photo_camera 18:22 У Вінниці на електронні аукціони виставляють чотири земельні ділянки. Де і коли вони відбудуться? 18:18 Від десяти мільйонів гривень. Як виглядають найдорожчі квартири, виставлені на продаж у Вінниці photo_camera 17:58 «Цинізм та нелюдяність» — читач про МСЕК. Новий огляд декларацій голів міжрайонних медкомісій Від читача 14:32 ЗАКОН СУВОРИЙ, ПРОТЕ СПРАВЕДЛИВИЙ: НА КОГО РОЗРАХОВАНА ДІЯ СТАТТІ 40 ККУ 17:21 Вночі хлопець намагався відібрати у вінничанина телефон photo_camera 16:23 Черги в інформаційному центрі: пільговики масово поновлюють картки вінничанина 16:08 «Беріть рукавчики, мішки для сміття та гарний настрій». Запрошують на прибирання берегів Південного Бугу 15:37 Незрячий вінницький художник створює картини зі скульптурного пластиліну 15:07 Несіть тільки живі квіти: завтра «живим коридором» зустрічатимуть загиблого «Грінку» 14:19 «Укренерго» попереджає про можливі відключення світла по всій Україні у вечірній час 14:15 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:43 Заступника мера Гнівані Віктора Гавришка відправили під варту. Застава – 2,4 млн гривень 12:47 Майже 1,5 мільйона гривень витратять на підготовку фонтанів у Вінниці 12:22 Надзвичайники Вінниччини показали кадри гасіння пожежі після влучання в об'єкт інфраструктури photo_camera 11:23 У Вінницькій «Пироговці» провели унікальну кардіохірургічну операцію photo_camera 11:00 Вінничани роблять РЕБи для захисту від ворожих дронів. Підтримайте гривнею (прес-служба МБФ "Без кордонів") 10:22 Де у Вінниці 8 травня не буде світла, холодної та гарячої води. Адреси 09:53 У Вінниці оновили розклад руху автобусів маршруту №16 09:17 Нічна атака на Вінниччину: ворог влучив в об'єкт інфраструктури
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up