Продати нерухомість швидко і вигідно - міф чи реальність? (Новини компаній)

Продати нерухомість швидко і вигідно - міф чи реальність? (Новини компаній)

І як це зробити без ріелторів.

Не секрет, що ринок «живий», тобто ціни на нерухомість - не статична величина, вона постійно змінюється, залежить від багатьох факторів. Цікаве спостереження - той, хто хоче продати квартиру в Вінниці, найчастіше, виставляє на неї завищену ціну.

Оцінити нерухомість

Сформувати реальну ціну на нерухомість допоможе аналіз, моніторинг ринку і знання про те, як впливають на ціну низка факторів: район, поверх, категорія ремонту, зручність транспортної розв'язки, наявність ліфта, і т.д. Щоб дізнатися реальну ціну на нерухомість бажано проаналізувати всі можливі фактори, які впливають на вартість і аргументовано надати їх покупцеві.

Поширити інформацію

Реклама в різних джерелах - важливий момент при продажу нерухомості. Все починається з грамотного і яскравого опису переваг квартири, «правильного» тексту, якісно зроблених і оброблених фотографій, а також знання де замовити і яким повинен бути банер, на яких дошках оголошень, в яких газетах, краще розмістити інформацію про продаж.

Вибір стратегії просування нерухомості не менш важливий. Адже розміщувати пропозицію на кожному сайті і в кожній газети не має сенсу і це буде коштувати Вам чималих грошей. До речі, агентства нерухомості завжди мають під рукою «базу клієнтів», яким можуть одразу запропонувати нерухомість, також вони розсилають пропозицію іншим агентствам.

До чого бути готовим після реклами

Готуйтесь до величезної кількості питань. У будь-який день і будь-який час доби. Вам потрібно впоратися з усіма питаннями покупців, показати квартиру всім бажаючим, а також важливо думати, що говорити, адже існують шахраї, які телефонують під виглядом зацікавлених покупців. Втираючись в довіру, вони можу пропонувати різні варіанти по часу, поки не визначать, коли Вас точно не буде вдома. Надаючи людині, яку ви жодного разу не бачили, інформацію, що квартира буде без нагляду деякий час, Ви ризикуєте. Тому якщо не хочете спілкуватися з однією перевіреною людиною з Агентства Нерухомості, готуйтеся до шквалу дзвінків (якщо звичайно Ви вірно оцінили квартиру і грамотно проводите рекламну кампанію).

Що ще обов'язково зробити

Не забудьте зібрати необхідні документи, вивчити чинне Законодавство України, щоб знати, яких довідок Вам не вистачає, а які документи можливо, потрібно переробити. Враховуйте, що виручка від угоди буде зменшена через податки. Для продавця також існують окремі обов'язкові оплати державі, які зменшать прибуток від продажу, але без сплати яких неможливе здійснення угоди. Наприклад, якщо квартира у власності менше трьох років, Ви зобов'язані при продажу заплатити державі 6,5% її вартості.

Важливо також грамотно провести переговори та скласти договір про купівлю-продаж

Деякі вважають, що продати нерухомість або купити квартиру дуже. Але на ділі це займає чимало часу і сил. Можна продавати квартиру довгі місяці, і навіть роки, втрачаючи величезні суми грошей, допоки не звернутися в Агентство Нерухомості.

Чому варто звернутися в агентство нерухомості «Гарант»​​​​​​​?

Якщо ви хочете продати квартиру або купити будинок, зверніться в перевірене агентство нерухомості «Гарант». Поступово таким чином, Ви скористаєтеся низкою переваг:

  • Це не мережева компанія. А значить, з вами буде працювати професійний співробітник, який має досвід і любить свою роботу.
  • Доступна вартість послуг. Агентство зберігає адекватну цінову політику за свої послуги.
  • Повноцінне рішення. В компанії працюють кваліфіковані юристи і ріелтори, які займаються угодою від початку до кінця. Компанія отримує комісійні за знайдену нерухомість, якою ви задоволені.
  • Досвід та вміння. Фахівці агентства мають відповідні навички та знання для ефективного і безпечного проведення операцій з нерухомістю. Фахівці мають вищу освіту. Перед прийомом на роботу серед співробітників проводиться жорсткий відбір, навчання та атестації.
  • Надійність. Компанія працює за допомогою надійних методів перевірки будинків, ділянок, квартир. В наявності своя система швидкої перевірки документів, це дозволяє в короткий термін зробити юридичну експертизу об'єкту і прийняти вірне рішення.

Агентство нерухомості «Гарант» гарантує економію вашого часу, так як за роки роботи компанія виробила технологію швидких і ефективних продажів, ріелтори працюють чітко і злагоджено.

Якщо хочете продати або квартиру в Вінниці швидко і без головного болю, АН Гарант до Ваших послуг 7 днів на тиждень 24 години на добу!

Телефонуйте:
+38 098 413 0004
+38 093 413 0004

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up