Одна картка – сотні можливостей: У Вінниці запустили безкоштовний мобільний додаток (Новини компаній)

Одна картка – сотні можливостей: У Вінниці запустили безкоштовний мобільний додаток (Новини компаній)

Компанія TOWN PASS презентувала однойменний додаток для вінничан та гостей міста. За допомогою додатка можна в рази заощаджувати чи взагалі безкоштовно користуватися послугами.

Розповідаємо, як це працює.

За результатами щорічного дослідження соціологічної групи «Рейтинг», у минулому році Вінницю вже втретє визнали найкомфортнішим містом України. Що стало стимулом продовжувати розвивати Вінницю, як сучасне європейське місто. Разом із тим, це стало зеленим світом для місцевих підприємців, які пропонують впровадження сучасних технологій для спрощення життя вінничан.

Одними з інноваторів є компанія TOWN PASS. Вони розробили універсальну дисконтну картку, яка дає право на знижки та привілеї у більш ніж сотні різноманітних закладів нашого міста. Картка працює в галузях: Ресторани, Шопінг, Розваги, Нічні клуби, Готелі, Транспорт та Музеї. 

Що собою представляє картка?

Існує дві варіації: пластикова та електрона. Першу можна придбати тут. Її вартість 300 гривень на рік. За посиланням є коротенька інструкція її активації. 

І електронний варіант, який з’явився тільки нещодавно. Картка виглядає, як звичайний додаток на телефон, не займає багато місця і легка при проведенні реєстрації та у користуванні. Завантажити її можна безкоштовно – Google Play або App Store.

Головна перевага електронного варіанту, не тільки у тому, що його можна безкоштовно завантажити. Але й в тому, що перший місяць користування також стане для вас абсолютно безоплатним

Тобто, ви завантажуєте додаток на свій смартфон, проходите просту реєстрацію і перед вами одразу ж з’являється перелік закладів, які надають вам знижки, афіша Вінниці та акційні пропозиції, що відтепер стають для вас доступними.

Відкривши у додатку розділ «Афіша», ми бачимо, що у цьому місяці власники картки можуть безкоштовно відвідати усі концерти, які проходять у арт-пабі Beer&Blues та BEEF-EATER. Без картки вхід на кожен з них коштуватиме до 100 грн. 

Безкоштовно можна сходити і на дискотеку. Завдяки додатку TOWN PASS ви безперешкодно можете потусити у нічному клубі SKYROOM та Планета MODA-BAR. Без картки за вхід доведеться віддати 50 гривень. 

У додатку є розділ «Акції». У ньому можна подивитися, які знижки та акції пропонують вінницькі заклади у цьому місяці: ресторан Fazenda – 20% на все меню; при купівлі сандвіча у кафе Fresh Line – будь-який напій на ваш смак безкоштовно; в кафе ON AIR 30%-ва знижка на кальяни у будні дні тощо.

Через місяць безкоштовного користування ваша картка заблокується. Продовжити ще на місяць її можна всього за 30 гривень. Поповнити картку можна за кілька секунд, перевівши гроші з будь-якого банківського рахунку. 

Як працює картка?

Просто пред'явіть активну карту на своєму смартфоні при розрахунку в закладі та отримайте знижку або вільний вхід. 

Більш детальну інформацію ви можете дізнатися на сайті компанії, їхній сторінці у
Facebook або зателефонувавши за вказаними номерами: 

+38(096)169-03-79; 
+38(066)169-03-79; 
+38(093)169-03-79; 
+38(0432)69-03-79.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up