Новий зручний сервіс доставки їжі Mister.Am відтепер у Вінниці! (Новини компаній)

Новий зручний сервіс доставки їжі Mister.Am відтепер у Вінниці! (Новини компаній)

Влаштуйте собі приємний вечір, зібравшись родиною чи компанією друзів без необхідності стояти біля плити, нарізаючи салати і дивлячись за куркою в духовці!

Просто зробіть замовлення на Mister.Am — і чекаєте доки свято саме до вас приїде.

Mister.Am — це відомий в Україні бренд. Він функціонує в дев'яти регіонах і з недавнього часу — у Вінниці. В нашому місті сервіс співпрацює з кращими ресторанами, серед яких: «Marmaris»,  «Песто Кафе», «Теремок», «Mon Ami»,  «McLaud Pub», «Панорама», «Woka», «Miro Cafe», кафе «Винница», «American Bar&Grill», «Багеттерія», «Франсуа», «Старий Йорк». Цей список постійно поповнюється.

Замовити їжу можна онлайн на сайті mister.am, або за за пару дотиків через мобільні додатки для Android та iPhone. Також ви завжди можете зателефонувати на лінію підтримки за номером телефону (067) 2-100-400.

Як в додатку, так і на сайті доступні актуальні меню всіх ресторанів. Популярні позиції мають фотографії, щоб ви змогли оцінити зовнішній вигляд страв.

Вибираючи, що замовити, орієнтуйтеся на власні смаки. Сервіс пропонує вам зручну навігацію по кулінарному світу. Що саме вам зараз хочеться: бургерів, піцу, суші, м'ясо, рибу, салатів, десертів? Натиснувши на кожен з цих пунктів ви отримаєте перелік ресторанів, які спеціалізуються на потрібній вам їжі.

Система оформлення замовлення влаштована так, що одразу видно, які акції пропонує той чи інший ресторан і на які пункти меню вони поширюються. Багато закладів пропонують подарунки: наприклад, замовляєте піцу, а разом з нею безкоштовно додається бокал вина. Знижки на страву тижня досягать 50%!

Вартість доставки до будинку складає 50 гривень, до дверей — 55 гривень. При замовленні з таких ресторанів як «Marmaris» і «Woka» ви можете отримати безкоштовну доставку, якщо ваш чек буде більше 250 гривень. За допомогою мобільного додатку можна стежити за тим, чи перебуває ваше замовлення ще в стадії приготування, або його вже везе кур'єр.

Можна зробити попереднє замовлення і вказати точний час, в який ви хочете, щоб вам доставили їжу.

У будь-якому випадку їжа приїде до вас щойно приготованою — в спеціальній упаковці, яка зберігає температуру.

Окрім того, оформляючи замовлення на Містер Ам, ви стаєте учасником однієї цікавої гри. Потрібно зібрати віртуальну піцу — для цього знадобляться 6 віртуальних грибів, 12 томатів і 6 салямі. Ці інгредієнти ви отримуєте, за кожне замовлення, а також приймаючи участь в конкурсах і розіграшах в соціальних мережах. Коли віртуальна піца буде готова — ви безкоштовно зможете обміняти її на абсолютно реальну, запашну, гарячу піцу.

Також радимо підписатися на сторінку Mister.Am у Вінниці. Просто зараз тут проводиться розіграш сертифікату на 300 гривень.  

Смачного!

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:24 До Небесного легіону приєднався Віталій Лукіянчук з Сальника 16:23 Внаслідок нічної атаки на Вінниччині є пошкодження енергетичної інфраструктури 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 30 та 31 березня 15:19 Вінничанину загрожує штраф за засмічення берега річки Дьогтянець play_circle_filled Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 15:15 Porsche, Mercedes, Range Rover: як виглядають та скільки коштують найдорожчі автівки Вінниці photo_camera 14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up