Нові вакансії. У області шукають водіїв на зарплату до 12 тисяч гривень

Нові вакансії. У області шукають водіїв на зарплату до 12 тисяч гривень
Фото: shutterstock.com

Роботодавці шукають водіїв. Пропонують зарплату від 3700 гривень і до 12 000 гривень. Відкрито майже 120 вакансій на підприємствах Вінниці, Хмільника, Літина, Ладижина.

На Вінниччині не вистачає професійних водіїв. Роботодавці області потребують майже 120 працівників за професією «водій автотранспортних засобів». Про це повідомляють у Вінницькому обласному центрі зайнятості.

Водії потрібні на такі підприємства:

  • «Вінницька транспортна компанія» (Вінниця),
  • товариство «Явір» (Хмільник),
  • філія «Переробний комплекс ТОВ «Вінницька птахофабрика» (Ладижин),
  • товариство «Літинський м’ясокомбінат» (Літин),
  • ТОВ «Вінницька дорожньо-будівельна компанія» (Гнівань).

Роботодавці обіцяють зарплату до 12 тисяч гривень. За словами директорка Вінницького обласного центру зайнятості Галини Скоковської у «Вінницькій транспортній компанії» будуть платити водіям 9500 гривень; у товаристві «Літинський м’ясокомбінат» — 4500 гривень. А на «Переробному комплексі ТОВ «Вінницька птахофабрика» водіям платитимуть 12 000 гривень.

Відео дня

«Така різниця в зарплатні пояснюється різними вимогами до кваліфікаційного рівня та категорії працівника, дальністю здійснюваних поїздок, матеріальною відповідальністю за вантаж», — зазначають в центрі зайнятості.

Хто зацікавився вакансіями водіїв, звертайтеся до центрів зайнятості області. Їх адреси та контакти за цим посиланням.

Читайте також:

АТОвцям допоможуть відкрити бізнес за гроші для безробітних

У центрі зайнятості пропонують тимчасову роботу. Що це таке?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Читательница

    Водитель в автобусном депо будет получать 9,5 тысяч? Больше доцента в университете!! И они ещё халтурят и уезжают раньше? Идиоты

    Паша Коберник reply Читательница

    Только водитель брать взяток не будет в отличии от доцента универа

    Читательница reply Паша Коберник

    еще как берут. С маршрутчиков за опоздание рейса. Или за уезд на 5 минут раньше
  • Мишаня

    на «Переробному комплексі ТОВ «Вінницька птахофабрика» водіям платитимуть 12 000 и Костюк отсасывает каждому водителю
  • ВАСЯ ВИННИЦКИЙ

    Квалифицированный водитель в Европе зарабатывает в среднем 50000-60000 тысяч гривень , даже в России они зарабатывают больше 50000 гривень . А тут целых 12000 !!)

    Читательница reply ВАСЯ ВИННИЦКИЙ

    Давайте смотреть правде в глаза. Килограмм помидор "Бычье сердце" или "микадо" на Украине не стоит 5-8 евро в сезон. Килограмм хлеба не стоит 2-4 евро. Сигареты не стоят 6 евро.

    ВАСЯ ВИННИЦКИЙ reply Читательница

    А комуналка ?

    Читательница reply ВАСЯ ВИННИЦКИЙ

    Тоже дороже нашей

    Name reply Читательница

    Вы забыли один очень важный нюанс...они получают зарплату в евро. Получив зарплату в 3-5 тыс. евро, покупка хлеба и т.п. за 2-4 евро не так накладно, как у нас. Поэтому не нужно сравнивать Европу и наш Гондурас.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up