Хмарна АТС від Київстар: як поліпшити обслуговування і робити ще більше продажів (Новини компаній)

Хмарна АТС від Київстар: як поліпшити обслуговування і робити ще більше продажів (Новини компаній)

Віртуальна мобільна АТС – хмарний сервіс, що допомагає об'єднати в загальну систему номери фіксованого та стільникового зв'язку. Завдяки такій технології вдається створити зручний інструмент для комунікації з клієнтами, партнерами та співробітниками компанії, яким легко керувати та вигідно користуватися.

Фахівці національного оператора мобільного зв'язку Київстар розповіли, що хмарна АТС допомагає заощадити на облаштуванні офісу і може істотно впливати на рівень продажів у компанії. За допомогою яких інструментів це відбувається, розповість наша стаття.

Миттєве опрацювання вхідних дзвінків

Кожен пропущений дзвінок або незадоволений якістю зв'язку клієнт – удар по репутації компанії. У сучасному конкурентному світі це недозволена розкіш, адже якщо людина не отримає від вас якісну послугу або товар, то може легко перейти до конкурентів.

Впровадження хмарної АТС дозволяє оптимізувати потік дзвінків та грамотно ними управляти:

Завдяки віртуальній АТС жоден виклик не залишиться без уваги. Зрозуміти, наскільки це вигідно і важливо, допоможе простий приклад: якщо у вас кожен десятий дзвінок закінчується угодою, то при втраті десяти ви гарантовано лишаєтеся без однієї угоди. Залежно від бізнесу, втрачена вигода може бути доволі серйозною.

Автоматизація комунікацій в CRM

Використання хмарної АТС дозволяє повністю автоматизувати процес комунікацій з клієнтами, істотно підвищивши якість та швидкість обробки заявок. У Київстар існує можливість інтеграції з API віртуальної мобільної АТС із CRM Bitrix24.

Вона дозволяє:

Використання CRM допомагає ретельно опрацьовувати інформацію про клієнтів. А інтеграція телефонії дозволяє всього в кілька кліків зробити потрібний виклик та зберегти історію про нього в самій CRM.

Повний контроль витрат на корпоративний зв'язок

Хмарна АТС допомагає в рази скоротити витрати на зв'язок. По-перше, всередині компанії можна спілкуватися абсолютно безкоштовно, незалежно від того, з якого і на який номер надходить дзвінок. Впровадження коротких номерів, закріплених за кожним співробітником, допомагає швидко і без тарифікації обговорити робочий момент та оперативно прийняти рішення.

По-друге, можна заборонити вихідні дзвінки з будь-якого внесеного в корпоративну мережу номера на дорогі напрямки або платні номери. Подібна заборона виключить зловживання фірмовим зв'язком співробітниками та дозволить заощадити додаткові кошти.

Для підключення хмарної АТС не треба купувати дороге обладнання та прокладати додаткові комунікації. Достатньо замовити активацію в Київстар та вибрати відповідний тарифний план. Вдалого переходу!

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up