Головні автомобільні новини – за 5 хвилин. Тиждень №13

Головні автомобільні новини – за 5 хвилин. Тиждень №13

Що змінилося на авторинку під час карантину, чи буде пальне на АЗС, випробування Chery Tiggo 8, що може на ділі новий кросовер Tesla Model Y та тест 20 електромобілів у реальних зимових умовах.

Авторинок під час карантину. Що змінилось?

Нові обставини, що виникли поза нашою волею, спричинили появу нових питань. Відповідей на геть усі у нас немає, проте ми розібрались з тим, що стосується автомобілістів. Чи можна зараз купити/продати автомобіль, як оформити таку угоду, та одне з найголовніших – що відбувається з цінами на авторинку. Звісно, всі висновки базуються виключно на дослідженні статистичних даних з реального сектору, які ми отримуємо в реальному часі.

Читати більше…

Відео дня

Нагадаємо, що у нас є низка спеціальних публікацій, з якими варто ознайомитись під час карантину:

 

Карантин і пальне. Перебоїв з постачанням не буде, але частина дрібних АЗС закриється

Є дві новини щодо сфери торгівлі автомобільним пальним. Почнемо, порушивши звиклий порядок, з хорошої: експерти ринку не передбачають імовірних проблем з постачанням пального поки тривають заходи з протидії поширення коронавірусу. Також не повинно бути стрибків цін – ажіотажу на АЗС наразі немає, та й торги дещо впали. А друга новина в тому, що частина АЗС, особливо прикордонних, або ж розташованих на малозавантажених ділянках трас, ризикують закритись – у них оберти впали мало не до нуля.

Читати більше…

 

Тест-драйв Chery Tiggo 8. Багато, недорого

На тест-драйві AUTO.RIA - 7-місний кросовер з сучасним дизайном, салоном із екошкіри, трьома кольоровими дисплеями та непоганим набором електроніки на борту, світлодіодними фарами та автоматичною КПП. Також варто сказати, що машина непогано почувається на ходу. Ціна – близько $24 000. І це за нове авто, з гарантією на 5 років або 150 тис. км пробігу.

Звісно, не все так просто та однозначно – потенційному покупцеві, який підбирає собі кросовера, буде над чим подумати: зупинитись на «Тігго», брати котрогось із «корейців» чи «японців», чи, може, щось привезене з аукціону в США. Проте подумати точно доведеться – «китайці» зробили помітний та потужний крок вперед. Тож тисніть «Читати більше», щоб і для себе прийняти рішення, на якій сходинці у вашому приватному рейтингу може опинитись новий Tiggo 8.

Читати більше…

 

Що може електричний Tesla Model Y?

Без гучних презентацій, які, бувало, переносились по кілька разів, кросовер Tesla Model Y просто почали доставляти замовникам. А ті, в свою чергу, не могли просто так отримати новинку, щоб не похвалитись нею у мережі, знявши відео з цим автомобілем. У двох словах – машина справді може розганятись до першої сотні кілометрів за 3,4 секунди, як і обіцяв виробник. Але що там говорити – у нас є відео, тож краще все побачити на власні очі, тим більше, що одним із перших власників Model Y став автор YouTube-каналу DtagTimes.

Читати більше…

 

Перевірили на ділі. Як електромобілі втрачають запас ходу в холоди

Одне з найбільш масштабних випробувань електромобілів було нещодавно проведено в Норвегії. Там зібрали аж 20 популярних «електричок», та в умовах реальної сніжно-морозної зими перевірили, на скільки вистачить заряду акумуляторів автівок за таких обставин. Що цікаво, – всі машини поводилися по різному, скласти єдину таблицю втрати ємкості у залежності від зниження температури неможливо. Тож оскільки так чи інакше з часом усім нам доведеться пересісти на електромобілі, варто дізнатися, які з них найкраще почуваються взимку – для цього у нас є відео та інфографіка.

Читати більше…

Заходьте на AUTO.RIA частіше – перевірені та цікаві новини гарантовано навіть під час карантину!

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up