«Газовий запас»: Нафтогаз запускає програму низьких літніх цін для зими

«Газовий запас»: Нафтогаз запускає програму низьких літніх цін для зими

Вінничани зможуть закупити «блакитне паливо» на опалювальний сезон за низькими літніми цінами. Як це можна зробити, читайте далі.

Голова Нафтогаз Андрій Коболєв повідомив про запуск програми «Газовий запас», завдяки якій побутові споживачі можуть придбати «блакитне паливо» за літніми, більш низькими цінами, щоб потім витратити його в опалювальний сезон.

За його словами, це новий для України продукт, що дозволяє побутовим споживачам закупити «блакитне паливо» на опалювальний сезон по річним, більш низькими цінами.

Коболєв зазначив, що на таких умовах одному побутовому споживачеві можна придбати до 25 тисяч кубометрів газу. Такого об'єму цілком достатньо для того, щоб забезпечити потреби домогосподарства в природному газі протягом усього зимового періоду.

Відео дня

Як можна вінничанам скористатися програмою "Газовий запас"

Скористатися цією пропозицією Нафтогазу вінничани зможуть до 25 вересня поточного року.

Для цього необхідно звернутися в центр обслуговування абонентів свого газзбуту, тобто Вінницягаззбут, підписати додаткову угоду, і внести передоплату.

В результаті взимку можна буде користуватися більш дешевим газом, оплачуючи лише вартість транспортування «блакитного палива» і його розподіл.

Детальніше про програму для клієнтів читайте ТУТ.

Нагадаємо, у Вінниці ціна газу для населення на серпень місяць - 6,734608 грн. за метр куб.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (43)
  • Павла Музыка

    А потом он подешевеет
  • Оксана Николаевна Хомяк

    Не стидно далі обдирати людей,на вас треба хорошу перевірку
  • Ксюша Шиллинг

    Лохотрон и почему только Винницкая область?
  • Zlata Nikitina

    А как быть тем, кто получает субсидию?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up