Експерти дали поради вінничанам, які вічно забувають сплатити рахунки (Новини компаній)

Найзручніші способи оплати, система нагадувань і шаблони - всі фішки електронних платежів розкриють експерти компанії Київстар. 

Поради знадобляться тим жителям Вінниці, хто постійно пропускає дати важливих платежів, але втомився від незручностей і бажає навести лад у своїх рахунках.

Чому так складно платити вчасно

Психологи називають деякі проблеми з відкладанням об’єктивно важливих справ прокрастинацією. Найчастіше це стосується виконання певної роботи, але можна так сказати і про стан, коли людина з місяця в місяць пропускає потрібні дати платежів, через що виникають певні проблеми - відключення мобільних дзвінків, скорочення послуг та штрафи за прострочки в банках. Знайома ситуація? Тоді читайте далі, як із цим впоратися.

З точки зору психології люди весь час прагнуть уникнути неприємних для них та незручних дій. Отже, якщо в вас є якісь незручності щодо внесення платежів, є ризик, що ви підсвідомо будете тягнути до останнього з оплатою. Тож як бути?

Переходьте на електронні платежі

Якщо ви заведете електронний кабінет в одній з систем онлайн-платежів, отримаєте можливість створювати шаблонні перекази та платежі, а в деяких системах і автоматичну оплату в певний день і годину. Фактично, система сама може сплачувати за вас, якщо ви налаштуєте її певним чином.

Заведіть електронний гаманець. І не один, в різних валютах. Це допоможе створювати міжнародні платежі для покупок, наприклад, на зарубіжних сайтах. Електронний гаманець краще, ніж безготівковий розрахунок, адже у більшості випадків з вас не беруть жодних комісій за обслуговування переказів та самого аккаунта.

Сплачуйте будь-що швидко та зручно

Чимало користувачів оцінили переваги онлайн-платежів, що дозволяють проводити розрахунки в будь-який день та час, вночі чи 1 січня - для електронної системи це не важливо, а час переказу впливає тільки на кінцеве зарахування грошей адресату. Все одно ваша квитанція буде мати фіксовану дату платежу на момент, коли ви його відправили.

Ви уникаєте черг та не змушені шукати вільну касу в банку або банкомат. Часу економиться дуже багато, а час - це гроші і збережені зусилля. До того ж у 99% випадків платіж з електронного гаманця потрапляє за призначенням за кілька секунд, про що ви отримаєте повідомлення.

“Зручно поповнити рахунок Інтертелеком та інших операторів зв’язку можна за пару кліків у системі Смарт-гроші. Набагато зручніше, коли всі платежі в одному місці, при чому можна запланувати їх та створити щомісячні шаблони,” - розказали в Київстар.

Чи є мінуси електронних платежів

Так, наприклад, порівняно важко отримати справжню квитанцію. Для цього треба зайти в систему на свій акаунт та зайти в архів платежів, знайти потрібний платіж та скачати квитанцію собі на комп’ютер чи смартфон або роздрукувати одразу на принтері.

Також не всім подобається, що для реєстрації в системі електронних платежів доводиться відправляти свої документи (фото або скани) для підтвердження особи. Коли ви сплачуєте у касі банку, у вас навіть паспорт не питають.

Та насправді організуватися з платежами дуже просто - заплануйте їх за допомогою таймера або автоматичної оплати. Це допоможе дотримуватися домовленостей та мати завжди комфорт.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up