Економія на опаленні! У Вінниці виготовляють подрібнювачі гілок для потреб цивільних та військових (новини компаній)

Економія на опаленні! У Вінниці виготовляють подрібнювачі гілок для потреб цивільних та військових (новини компаній)

У Вінниці, на підприємстві ARPAL виготовляють подрібнювачі гілок, для переробки гілок та деревних відходів на паливо для твердопаливних котлів, пічок, буржуйок та грубок.

З року в рік громади по всій україні боряться з паліями гілок. Підприємство пропонує рішення цієї проблеми. Машини їхнього виробництва здатні переробити відходи, значно зменшити їх у об’ємі та викристати як пальне.

Тема переробки деревних відходів на пальне з кожним роком набирає більшої популярності. А цього року, питання енергоносіїв стало гострим як ніколи. Ніхто не сумнівається в подорожчанні газу та дров. А така машина може забезпечити кілька будинків дровами і окупити себе за два опалювальні сезони.

Інженери компанії розробили рішення як для домашнього, побутового використання, так і для використання в комунальних підприємствах, чи ОТГ. За останні роки, багато громад вже встигли придбати собі подрібнювач. З допомогою такої техніки вони переробляють деревні відходи у паливо для дитячих садочків, шкіл та інших установ. Це дозволяє їм щорічно заощаджувати на опаленні, а також допомогає у благоустрої територій.

Спеціалісти компанії пропонують застосовувати подрібнювачі гілок для вирішення проблеми забезпечення дровами в опалювальний сезон внутрішньопереміщених осіб, які покинули зони окупації, або проведення активних бойових дій. Вони часто розміщуються у селах в будинках, за якими багато років ніхто не доглядав.

Крім того, багатьом військовим доведеться зустріти цю зиму в окопах та бліндажах, де для опалення використовують буржуйки. А питання палива для них можна вирішити з допомогою подрібнювача гілок. Будь-які деревні відходи, чи чагарники можуть бути використані як дрова.

Для потреб військових частин використовуються великі, промислові моделі.

Подрібнювачі обладнані економічними бензиновими двигунами, щоб не бути залежним від джерела живлення. Також є моделі, які можуть працювати з трактором.

Продуктивність однієї машини може досягати до 14 кубічних метрів дров всього за годину роботи. Найбільші моделі подрібнювачів рубають гілки до 200 мм у діаметрі.

Техніка вінничан давно користується популярністю не тільки в Україні, а й закордоном. Подрібнювачі гілок ARPAL регулярно експортуються в Румунію, Угорщину, Словаччину, Бельгію, Австралію, Великобританію, Ірландію та в інші країни світу.

Сайт виробника ARPAL arpal.ua

keyboard_arrow_up