Чому у вашої дитини повинен бути смарт-годинник: три важливі причини (Новини компаній)

Чому у вашої дитини повинен бути смарт-годинник: три важливі причини (Новини компаній)

Діти часто пропускають повз вуха всі застереження батьків. «Не виходь з домашнього майданчику далеко», «Повертаєшся з прогулянки не пізніше, ніж о 19-й годині», «Після школи одразу додому», «Не гуляй у небезпечному місці». Якщо немає інструменту, який може відстежити в реальному часі де знаходиться дитина, доводиться хапатися за серце, дзвонити знайомим або навіть йти на пошуки самостійно. Особливо це актуально у великих містах, таких як Вінниця.

Завдяки смарт-годиннику батьки завжди знають, де перебуває їхня дитина, можуть швидко з нею зв’язатися та покликати додому. Ми разом зі спеціалістами "Київстар" вирішили розібратися і дати вінничанам кілька порад, які ще корисні функції має цей гаджет і чому у кожної сучасної дитини він обов’язково повинен бути.

GPS-маячок

Перш за все, купити смарт-годинник необхідно для того, щоб завжди знати, де саме перебуває дитина. Експерти фірмового иінтернет-магазину "Київстар" повідомили, що такі пристрої мають вбудований датчик GPS, завдяки якому можна отримувати інформацію про положення дитини з точність до декількох метрів. Зі смарт-годинником ви точно будете знати, чи знаходиться дитина на заняттях, коли і як йде до дому, де проводить час із однолітками.

Працює функція відстеження достатньо просто:

  • необхідно встановити на свій смартфон додаток смарт-годинника;
  • отримати дозвіл на передачу даних геолокації до вашого смартфону;
  • періодично заходити в додаток та відстежувати пересування дитини.

Багато спеціальних дитячих годинників мають додаткові функції, прив’язані до геолокації. Наприклад, функція електронний паркан, яка сповіщає батьків про те, що дитина вийшла за межі встановленої зони пересування. Або функція зняття годиннику з руки. Якщо гаджет зняли із зап’ястя він також повідомляє батьків про це.

Можливо такі засоби застереження і зайві, але в деяких випадках вони рятують життя малюкам. Сьогодні дуже жорстокий світ і треба захищати свою дитину усіма наявними засобами. Смарт-годинник – один з найдієвіших інструментів віддаленого контролю та захисту дитини.

Кнопка екстреного виклику

Багато годинників мають функцію екстреного сповіщення про надзвичайну ситуацію. Вона запускається за допомогою окремої фізичної кнопки на корпусі. Окрема кнопка дозволяє швидко зорієнтуватися у скрутній ситуації та покликати на допомогу.

Обов’язково треба навчити дитину користуватися цією функцією. Якщо для здійснення екстреного виклику потрібно затримати кнопку на декілька секунд, варто щоб дитина змогла це зробити і не розгубилася. Але сучасні діти дуже дотепні і швидко вчаться як поводитися з гаджетами.

Фітнес-трекер

Крім функцій відстежування дитини, годинник може працювати у якості звичайного фітнес-трекеру. Це означає, що з його допомогою можна вести журнал активності дитини:

  • яку відстані вона подолала за день;
  • відслідковувати серцевий ритм;
  • сповіщати про перевантаження організму.

Обираючи смарт-годинник особливу увагу треба приділяти автономності роботи гаджету. 400-500 мА*ч – мінімальний об’єм батареї, який дозволить працювати пристрою без підзарядки 4-5 днів. Цього достатньо, щоб завжди бути впевненому у тому, що у самий відповідальний момент пристрій не розрядиться. Вдалого вибору та безпечного користування!

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up