АВАЛОН 5 - житловий комплекс, якому довіряють вінничани (Новини компаній)

АВАЛОН 5 - житловий комплекс, якому довіряють вінничани (Новини компаній)

Декілька сотень родин вінничан уже стали власниками квартир в унікальному житловому комплексі АВАЛОН 5, адже перше кільце будівництва – на стадії завершення. У 2017 році у престижному конкурсі «Імена, яким довіряють» ЖК АВАЛОН 5 став Лауреатом у категорії «Житловий комплекс, якому довіряють». Як і чим саме заслужили «авалонівці» таке визнання у Вінниці? Як просувається реалізація проекту? Яким буде друге кільце АВАЛОН 5?

Який він – вінницький АВАЛОН 5?

Вінницю називають «європейським містом» не тільки її мешканці, а й гості з інших регіонів України та зарубіжжя. І причин тому чимало: затишність, комфортність, чистота, добре налагоджена транспортна інфраструктура тощо. Важливою складовою цього приємного визначення є й те, що Вінниця активно приростає сучасними будівлями, зокрема, зводиться багато житла. І серед усього цього розмаїття вінничани саме ЖК АВАЛОН 5 визначили лідером своєї довіри. 

— Як вдалося досягти такого результату, чим ви змогли «взяти» серця вінничан? – адресуємо питання керівнику консультаційного центру Глібу Кутей.

— Ви знаєте, наша будівельна компанія за час свого існування виборювала чимало нагород та відзнак у різних номінаціях на конкурсах і в Україні, і за її межами. Але, зізнаюсь, бути лауреатом саме в категорії народної довіри для нас - особливо почесно.  Це означає, що ми на правильному шляху: робимо те, що потрібно людям, будуємо те,  що відповідає їхнім мріям. Це надзвичайно приємно!  І ми  щиро вдячні вінничанам за таку високу оцінку. Повірте, робитимемо все, щоб і надалі не розчаровувати, щоби зберегти  й зміцнити цю довіру!  

— Це дуже відповідально будувати житловий комплекс в одному з найпривабливіших районів майже у центрі Вінниці — між вулицями Шевченка, Константиновича та Трамвайною (колишньою Революційною), - продовжує маркетолог ЖК Авалон 5 Наталія Каправа. — Напевно, навіть прискіпливому песимісту важко знайти мінуси цієї локації, проте, плюси очевидні: спокійний «спальний» район, а до самого серця Вінниці, майдану Незалежності, громадським транспортом можна дістатися всього за 10 хвилин… А ще поблизу – магазини, банківські відділення, школи, університети, Палац дітей та юнацтва, Центральний парк та  лісова зона. Тобто тут, апріорі, уже  є чимало складових, які так необхідні для комфортного проживання. Переконана, вдале місце розташування поряд із важливими інфраструктурними об’єктами оцінить кожна сучасна людина. 

— У чому полягає унікальність стилю АВАЛОН 5 у Вінниці?

— Звичайно, тут є кілька факторів. Наш стиль, передусім, - це нове та максимально комфортне середовище для мешканців. По-перше, це сучасна архітектура (в жодному разі не заштампована та не стандартна!); по-друге, врахування усіх потреб жителя європейського міста: від зручних кладовок до свого – «авалонівського» - дитсадку, підземних паркінгів, внутрішніх двориків, спортивних і дитячих майданчиків, зелених зон та місць відпочинку для дорослих. Крім того, усі квартири АВАЛОН 5 (одно-, дво- та трикімнатні та чотирикімнатні в пентхаусі) відповідають новітнім європейським нормам енергоощадності. До речі, перший поверх (секції 9-поверхові) у всіх чотирнадцятьох секціях обох частин комплексу буде комерційним, але при цьому корисним, бо матиме продуктовий магазин, аптеку, СПА-салон, магазин техніки, кав’ярню тощо. Сподіваємося, що свіжий стиль АВАЛОН 5 привнесе приємні зміни і в життя вінничан, мешканців житлового комплексу.

АВАЛОН 5 розпочинає продаж квартир у 13-й секції

У тому, що АВАЛОН 5 природно вписується у вінницький ландшафт, містяни вже переконалися, адже три секції першого кільця житлового комплексу вже готові — здані та передані в управління ОСББ. Їхні мешканці проводять свої збори, де переймаються спільними питаннями, та розмірковують про індивідуальне – про оформлення своїх квартир. 

— Що зараз відбувається на будівельному майданчику? 

— Завершується будівництво четвертої, п`ятої, шостої та сьомої секцій, отже плануємо до кінця 2017 року повністю здати перше кільце комплексу, - розповідає Гліб Кутей. — Повним ходом будується і дитячий садочок: готові всі три поверхи, почалася підготовка даху для монтажу покриття. Наразі ведуться активні роботи для зведення другого кільця АВАЛОН 5. Так, для чотирнадцятої секції вдавлено всі палі, залито монолітний фундамент і будується перший поверх. Незабаром почнуть виростати стіни й у восьмій секції, для цього палі теж вдавлені, монолітний фундамент теж зроблено. Нині в АВАЛОН 5 стартує продаж квартир у 13-й секції. Котлован там уже вирито, а палі вдавлено поки що пробні.

— Чи не внесуть зимові холоди свої корективи в хід будівництва? Чи не доведеться відступати від плану?

— Зиму в наших планах враховано, - напівжартома каже Гліб. — Але питання дійсно актуальне. Із настанням холодів чимало компаній зупиняють будівництво, пояснюючи це погодними умовами. Проте, є чимало видів робіт, які можна успішно виконувати й за низької температури. Хоча, безумовно, певні особливості в процесі зимового будівництва існують. Уникнути проблем допоможуть досвід, спеціальні знання та суворе дотримання технологічних методик. Передусім, труднощі зимового будівництва пов`язані з необхідністю запобігти замерзанню будівельних сумішей та розчинів. Проблеми знімаються, якщо застосовувати спеціальні морозостійкі засоби, або вводити до складу бетону елементи, що гріють. Наші фахівці усі ці технічні моменти знають, і досвіду їм не бракує. Отже  будівництво другого кільця ЖК АВАЛОН 5, яке матиме оригінальні риси, йтиме чітко за планом. 

— Тобто ця частина АВАЛОН 5 відрізнятиметься від попередньої? Чим саме?

— Інтригувати не буду: друге кільце від першого відрізняється дизайном! Коли наша компанія тільки прийшла працювати у Вінницю, ми вивчали історію міста, смаки та вподобання вінничан, аби житловий комплекс АВАЛОН 5 відповідав вимогам майбутніх мешканців. Власне, при зведенні першого кільця проекту побажання було максимально враховано. Ми прекрасно розуміємо, що сучасна людина все більше потребує відчуття, що її квартира (навіть у багатоповерхівці) — це власна та затишна домівка з неповторною  родинною атмосферою. Тому перед кожним новим етапом будівництва завжди проводимо дослідження, опитування та фокус-групи. Під час розробки планування другого кільця АВАЛОН 5 було взято до уваги мрії клієнтів,   світовий досвід і новітні тенденції у будівельній сфері та творчі ідеї наших архітекторів. Так, у компанії навіть девіз народився: «Ми будуємо вашу мрію». У всіх квартирах другої частини комплексу, незалежно від кількості кімнат, буде встановлено великі панорамні вікна. Безумовно, це красиво, бо візуально збільшує розміри приміщення. А ще – дуже функціонально, тому що забезпечує максимальне використання денного світла. Кімнати, відповідно до бажань потенційних мешканців, матимуть квадратну форму, а балкони стануть витонченими та відкритими. Простір та елегантність, відсутність консервативних пережитків — це головні риси другої частини АВАЛОН 5. Загалом, кільце виглядатиме дуже модним, - зазначає маркетолог ЖК Авалон 5 Наталія Каправа, — а разом із першою частиною комплексу створюватиме органічний і унікальний ансамбль.

Як будується ваша квартира в АВАЛОН 5, можна побачити на власні очі 

Вінницький АВАЛОН 5 — це п’ятий за ліком житловий комплекс, який будує в Україні львівська компанія. За словами керівника консультаційного центру, усі, кого зацікавили квартири в АВАЛОН 5, можуть знов спостерігати за процесом будівельний робіт в режимі он-лайн з січня 2018 року

— На будівельному майданчику встановлюємо камери спостереження, - пояснює Гліб, — і зображення буде транслюватися на нашому оновленому сайті: Avalon5.com.ua. До речі, наш консультаційний центр тепер розміщується безпосередньо в ЖК АВАЛОН 5 — в уже збудованій секції за адресою: вул.Трамвайна, 3 (перехрестя вулиць Шевченка та Константиновича). Це дуже зручно для майбутніх жителів АВАЛОН 5: одразу після отримання консультації можна відвідати будмайданчик, на власні очі побачити хід будівництва, пересвідчитися, що все йде за планом. Таким чином, і час зекономлено, і вичерпну інформація отримано! Крім того, наші менеджери завжди готові допомогти покупцям квартир в оформленні необхідної документації та здійснення платежів у банку.  

Детальнішу інформацію про житловий комплекс АВАЛОН 5 можна отримати в консультаційному центрі за адресою: м. Вінниця, вул. Трамвайна, 3, телефон: 096 77 86 555, а також на сайті avalon.com.ua.

 

Замовник: ЖБК «АВАЛОН 5»
Дозвіл на виконання  будівельних робіт: ВН 083170802445 від 21.03.2017 року, виданий Департаментом ДАБІ України у Вінницькій області, адреса: вул.Театральна, 14.
Забудовник: ТОВ "ОБРА КОНСТРАКШН ГРУП". Ліцензія № 201 3035 529 від 03.04.2017, видана ДАБІ України.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up