50 тисяч на бізнес: оголосили конкурс для учасників бойових дій та ветеранів

50 тисяч на бізнес: оголосили конкурс для учасників бойових дій та ветеранів
  • У Вінниці розпочався конкурс бізнес-ідей для учасників бойових дій, ветеранів та військовослужбовців запасу. У ньому можуть взяти участь усі охочі ветерани із Вінниці та Вінниччини. Заявки прийматимуть до 30 квітня. 

Для учасників конкурсу буде проведене навчання за підтримки міського освітньо-аналітичного центру допомоги ветеранам АТО/ООС членам їх сімей та сім'ям загиблих «Ветеранський простір». Під час занять ветеранам розкажуть, як відкрити власну справу, як написати бізнес-план, маркетингову стратегію, а також поділяться дієвими секретами ведення бізнесу. 

«Тематичний фонд «Арсенал Підтримки» діє на базі фонду громади «Подільська громада». Ми допомагаємо ветеранам війни та членам їхніх сімей у відкритті власної справи (підприємницької діяльності), мотивуємо зробити крок до нових можливостей у мирному житті.  Конкурс бізнес-ідей саме на це розрахований. Ми допоможемо втілити бізнес-ідею в життя.  Навчимо, як це зробити та надамо фінансову підтримку. На один проект ми надаватимемо кошти у межах 50 тисяч гривень», — каже голова правління Благодійного фонду «Подільська громада» Олена Данілова.

Відео дня

Як стати учасником конкурсу:

  • для участі потрібно заповнити онлайн-анкетку
  • проект має не суперечити чинному законодавству України;
  • бути спрямованим на здійснення підприємницької діяльності та передбачати отримання прибутку;
  • належати до мікро-, малих або середніх підприємств за критеріями, визначеними пунктом 3 ст.55 Господарського кодексу України;
  • містити актуальну, оригінальну, інноваційну складову та соціальний ефект;
  • реалізовуватися на території міста Вінниці та Вінницької області.

Врахувати, що фінансова підтримка від «Арсенал підтримки» одного проекту має бути в межах 50 тис. грн.

Заявки приймають до 30 квітня.

В рамках конкурсу ідей також відбудеться навчання за підтримки міського освітньо-аналітичний центр допомоги ветеранам АТО/ООС членам їх сімей та сім'ям загиблих Ветеранський простір з питань: 

  • Відкриття власного бізнесу: від ідеї до втілення. З чого потрібно почати, як оцінити бізнес-потенціал ідеї. Юридична складова: як обрати форму реєстрації бізнесу, ліцензування та дозвільне законодавство.
  • Структура і написання бізнес-плану
  • Ринок збуту: плануємо, прогнозуємо і контролюємо продажі
  • Персонал: формування штату, мотивація та управління персоналом
  • Маркетинговий план (стратегія)

Усі деталі за посиланням ТУТ

 

Читайте також:

Коли вінничанам виплатять грошову допомогу, яку щорічно дають до 5 травня?

Нові пенсії та безкоштовна медицина: що зміниться у квітні для вінничан

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Vitaliy Kukhar

    проЄкту
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:06 Без води та світла. Де у Вінниці 19 березня відключають послуги photo_camera 10:04 У Вінниці засніжило: містян просять пересісти на громадський транспорт photo_camera 09:57 Вінницька громада проводжає у вічність Захисника Михайла Шастуна photo_camera 09:27 На хабарі у 300 000 гривень попався директор енергопідприємства play_circle_filled photo_camera Від читача 10:22 Закреслюють кандидатуру Путіна": у чаті "виборчкому" Керчі звітують про масове псування бюлетенів. Фото 09:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera 08:40 Робота у Вінниці: 94 свіжих вакансій від вінницьких компаній 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up